Colourful Love Strap On Solid Dildo by Dream Toys

€ 64,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6938
Είδος Strap On
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632679271
Ενισχύστε τις αισθήσεις σας και βιώστε μοναδικές στιγμές απόλαυσης με το υπέροχο Strap On Solid Dildo, το νέο, ξεχωριστό ομοίωμα πέους από την πολύχρωμη σειρά Colourful Love της εταιρίας Dream Toys.

Κομψό, φινετσάτο και σέξι, σε πολυτελές μαύρο, στολισμένο με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, το Solid Dildo ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη εμφάνισή του, την απαλή του υφή και την άριστη λειτουργικότητά του. Ο κορμός του, λείος, στητός και δυναμικός, καταλήγει από τη πάνω πλευρά σε ένα ελαφρά κυρτο, καμπυλόγραμμα άκρο, ιδανικό για εύκολη και άνετη διείσδυση, και από την κάτω πλευρά σε μία πλατιά βάση, ενισχυμένη με ισχυρή βεντούζα, η οποία κολλάει σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, για extra σταθερότητα και απολαυστικές hands-free εμπειρίες. Το Dildo συνοδεύεται από μία φαρδιά, strap-on ζώνη με κουμπιά και O-rings δακτύλιους, η οποία είναι απόλυτα ρυθμιζόμενη, ώστε να ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα μεγέθη.

Το Strap On Solid Dildo είναι κατασκευασμένο από λεία, ομαλή σιλικόνη υψηλής ποιότητας, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς φθαλικά και λατέξ. Λόγω της μίνιμαλ, λεπτής και χαρούμενης σχεδίασής του είναι ιδανικό για όλα τα επίπεδα εμπειρίας, για solo είτε και για duo playing και για τα δύο φύλλα.

Επιπλέον, είναι αδιάβροχο, για άτακτα παιχνίδια και στο νερό, ενώ καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο ποιοτικό toycleaner. Να το συνοδεύετε πάντα με ένα πολύ καλό λιπαντικό με βάση το νερό.
Διαστάσεις: 18,0cm χ 4,0cm

Δείτε επίσης

Hollow Vibrating Strap On 15cm Black by Pipedream
€ 44,90   € 39,80
Beginners Pegging Strap On Kit Loving Joy
€ 32,90   € 29,25
New Comers Strap On & Dildo by Sportsheets
€ 64,90   € 57,90
Strapon Jenna
€ 43,90
Hollow Vibrating Strap On Real Rapture Natural 20.50cm by Toyz4Lovers
€ 49,80   € 42,90
Επιστροφή στην κορυφή