Real Stuff Strap On Harness with Slim Dildo by Dream Toys

€ 54,90 € 41,38


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6946
Είδος Strap On
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 19,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632678885
Αποτινάξτε τις συμβάσεις και πειραματιστείτε εκτός της “ζώνης ασφάλειας” που έχετε μάθει να κινείστε με το υπέροχο Strap on Real Silicone Dildo, το νέο ομοίωμα πέους με ζώνη από την πικάντικη συλλογή Real Stuff της εταιρίας Dream Toys.

Στητό, επιβλητικό και ιδιαίτερα ρεαλιστικό, το ομοίωμα ξεχωρίζει για τον ευθυτενή, μακρύ του κορμό, με την διάχυτη από μικρές φλέβες επιφάνεια και την έντονα σχηματισμένη, ζουμερή βάλανο, έτοιμη να πολιορκήσει τα μυστικά, άπαρτα κάστρα του /της συντρόφου σας μοιράζοντας του/ της άπλετα χαμόγελα ηδονής και ευτυχίας. Στην κάτω πλευρά του υπάρχει δυνατή βεντούζα, η οποία κολλάει σε κάθε λεία και ομαλή επιφάνεια δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παίζετε ηδονικά hands free παιχνίδια. Το ομοίωμα συνοδεύεται από μία κομψή μαύρη ζώνη με τρουκς και έναν δακτύλιο (O-ring), μέσα στον οποίο εφαρμόζει τέλεια το dildo προσφέροντας απόλυτη σταθερότητα και ασφάλεια στο παιχνίδι σας.

Το Real Silicone Dildo είναι κατασκευασμένο από μεταξένια σιλικόνη ιατρικού τύπου, η οποία προσφέρει μοναδική αίσθηση απαλότητας και ελαστικότητας. Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση συνδυάσετε το με ένα συμβατό λιπαντικό νερού. Για τον καθαρισμό του χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό και σαπούνι ή ένα ποιοτικό toy cleaner.

Οι λάτρεις των μεγαλύτερων μεγεθών μπορείτε να επιλέξετε από το πάντα ενημερωμένο κατάστημά Bona Diva, το πιο προικισμένο αδελφάκι του, με μήκος 21,0cm και διάμετρο 4.50cm.

Δείτε επίσης

First Timer's Strap-on Set Red by Pipedream
€ 45,90   € 39,60
Posable Partner Strap On 18cm Black by Pipedream
€ 37,90   € 34,60
Radiant Strap-On Glow in the Dark Green by Dream Toys
€ 28,90   € 23,40
Hollow Strap On Natural 15cm by Pipedream
€ 39,80
Bend Over Strapless Strap On Purple ToyJoy
€ 44,80
Επιστροφή στην κορυφή