Real Safe Active Love 12.50cm Black by Toyz4Lovers

€ 32,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6853
Είδος Strap On
Μήκος 12,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Toyz4Lovers
Προέλευση Italy
Barcode 8056389734076
Γευτείτε τις συναρπαστικές εμπειρίες…του ζωνάτου και απολαύστε βαθιές και συναρπαστικές hands-free διεισδύσεις με το υπέροχο Active Love, το νέο εξαιρετικό strap-on από την πολυτελή συλλογή Real Safe της εταιρίας toyz4lovers.

Το σετ διαθέτει απόλυτα ρυθμιζόμενους, ελαστικούς ιμάντες, οι οποίοι προσαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη κρατώντας το ζωνάτο σταθερά στη θέση του όσο σκληρά… κι αν το πάτε και ένα εργονομικά σχεδιασμένο ομοίωμα φαλλού με ένα σούπερ δυναμικό κορμό, ο οποίος διαθέτει 3 ωοειδείς καμπυλώσεις για έντονη διέγερση των ευαίσθητων ερωτογενών σας ζωνών, είτε αρέσκεστε στο κολπικό είτε στο πρωκτικό παιχνίδι.

Το ομοίωμα είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας, απόλυτα φιλική προς το δέρμα, χωρίς φθαλικά, πόρους και άρωμα, η οποία χαρίζει ανεπανάληπτη αίσθηση, απαλότητας, καθώς έχει την ιδιότητα να παίρνει γρήγορα την θερμοκρασία του σώματος, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε το dildo μέσα σας ως κάτι απόλυτα οικείο, ενώ η ζώνη είναι από άριστης ποιότητας συνθετικό δέρμα για μοναδική πολυτέλεια και κομψότητα. Το ομοίωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του (χωρίς την ζώνη) ως ένα κανονικό dildo.

To strap-on είναι ιδανικό για όλα τα επίπεδα εμπειρίας και θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες hands-free ερωτικές συνεδρίες!

Να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό για αύξηση της αίσθησης και αποφυγή των μικροενοχλήσεων. Πριν από την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση να πλένετε το strap-on με ζεστό νερό και σαπούνι, να το αφήνετε να στεγνώνει καλά και να το αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας αξεσουάρ.

Μήκος: 12,5cm, διάμετρος: 3.50cm

Δείτε επίσης

Beginner's Strap on for Him 11.50cm by Pipedream
€ 42,90   € 32,80
Double Delight Strap-On Purple by Pipedream
€ 52,90
Delta Club 4 Strap Harness with 3 Rings + Delta Club Silicone Dildo 20cm DreamLove
€ 72,90   € 68,90
Real Safe Naughty Games Black Strap On Toyz4Lovers
€ 44,90   € 39,60
Get Real Strap-On Pleasure Harness by ToyJoy
€ 33,90   € 27,97
Επιστροφή στην κορυφή