Real Safe Strap On Hot Stuff Black Black by Toyz4Lovers

€ 34,20


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6854
Είδος Strap On
Μήκος 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Toyz4Lovers
Προέλευση Italy
Barcode 8056389734137
Αφεθείτε στη μαγεία του… ζωνάτου και απολαύστε μοναδικές στιγμές ερωτικής έξαψης με το υπέροχο Hot Stuff, το νέο εξαιρετικό strap-on από την πολυτελή συλλογή Real Safe της εταιρίας toyz4lovers.

Το σετ διαθέτει άνετους, ελαστικούς ιμάντες, οι οποίοι ρυθμίζονται πολύ εύκολα και προσαρμόζονται στα περισσότερα μεγέθη και ένα στιβαρό ευθυτενές, ομοίωμα σε απόλυτα ρεαλιστικό φαλλικό σχήμα, με ανάγλυφη επιφάνεια και καλοσχηματισμένη, γεμάτη χυμούς βάλανο, κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει στο dildo να εισχωρεί με άνεση στις ζωογόνες πηγές και να "αγκαλιάζει" με ακρίβεια τις ευαίσθητες, ερωτογενείς ζώνες του/της συντρόφου σας, κολπικά ή και πρωκτικά χαρίζοντάς του/της ανείπωτη ικανοποίηση.

Το ομοίωμα είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας, απόλυτα φιλική προς το δέρμα, χωρίς φθαλικά, πόρους και άρωμα, η οποία χαρίζει ανεπανάληπτη αίσθηση, απαλότητας, καθώς έχει την ιδιότητα να παίρνει γρήγορα την θερμοκρασία του σώματος, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε το dildo μέσα σας ως κάτι απόλυτα οικείο, ενώ η ζώνη είναι από άριστης ποιότητας συνθετικό δέρμα για μοναδική πολυτέλεια και κομψότητα. Το ομοίωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του (χωρίς την ζώνη) ως ένα κανονικό dildo.

To strap-on είναι ιδανικό για όλα τα επίπεδα εμπειρίας και θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες hands-free ερωτικές συνεδρίες!
Να συνοδεύετε τη χρήση πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό για αύξηση της αίσθησης και αποφυγή των μικροενοχλήσεων.
Πριν από την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση να πλένετε το strap-on με ζεστό νερό και σαπούνι, να το αφήνετε να στεγνώνει πολύ καλά και να το αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας αξεσουάρ.

Μήκος: 10cm, διάμετρος: 3cm

Δείτε επίσης

Stay Put Harness By Pipedeream
€ 29,80   € 24,90
Accomodator Dual Penetrator Natural by Calexotics
€ 22,90
Real Safe Naughty Games Black Strap On Toyz4Lovers
€ 44,90   € 39,60
Vac-U-Lock Harness with 20cm Dildo by Doc Johnson
€ 58,90
Posable Partner Strap On 18cm Black by Pipedream
€ 37,90   € 34,60
Επιστροφή στην κορυφή