Real Stuff Strap On Harness with Fat Dildo by Dream Toys

€ 67,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6947
Είδος Strap On
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 19,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,50 cm
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Υλικό Σιλικόνη
Barcode 8719632678892
Βάλτε στην άκρη φόβους και αναστολές και εξερευνήστε την πιο kinky πλευρά του εαυτού σας, με το υπέροχο Strap on Real Silicone Dildo, το νέο ομοίωμα πέους με ζώνη από την ξεχωριστή συλλογή Realstuff της εταιρίας Dream Toys.

Καλαίσθητο, δυναμικό και σέξι, το Real Silicone Dildo θα σας εντυπωσιάσει με την ρεαλιστική του απόδοση και τις χορταστικές του διαστάσεις και θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και περηφάνεια.

Το ομοίωμα είναι εξοπλισμένο με έναν επιβλητικό, στητό άξονα με ανάγλυφες, μικρές φλεβες στην επιφάνειά του και μία ζουμερή, ελαφρά στρογγυλεμένη βάλανο, μελετημένη να διεισδύει εύκολα και να "στοχεύει" με ακρίβεια τις ευαίσθητες, ερωτογενείς ζώνες της συντρόφου σας, χαρίζοντάς της ανείπωτη ηδονή. Συνοδεύεται, επιπλέον από μία άνετη, κομψή και ανθεκτική ζώνη, η οποία ρυθμίζεται απόλυτα και ταιριάζει στα περισσότερα μεγέθη. Το dildo εφαρμόζει τέλεια στη ζώνη, μέσω του μεταλλικού δακτυλίου και των τρουκς που υπάρχουν στο μπροστινό τμήμα της και προσφέρει αξιοσημείωτη σταθερότητα. Επίσης, αποσπάται πανεύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του, ενώ στη βάση του διαθέτει δυνατή βεντούζα, η οποία κολλάει σε κάθε επίπεδη και λεία επιφάνεια για απολαυστικό hands free παιχνίδι.

Το Real Silicone Dildo είναι κατασκευασμένο από μεταξένια σιλικόνη ιατρικού τύπου, η οποία προσφέρει μοναδική αίσθηση απαλότητας και ελαστικότητας. Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση συνδυάσετε το με ένα συμβατό λιπαντικό νερού. Για τον καθαρισμό του χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό και σαπούνι ή ένα ποιοτικό toy cleaner.

Οι λάτρεις των μικρότερων μεγεθών μπορείτε να επιλέξετε από το πάντα ενημερωμένο κατάστημά Bona Diva, το μικρότερο αδελφάκι του, με μήκος 20,0cm και διάμετρο 3.50cm.

Δείτε επίσης

Stay Put Harness By Pipedeream
€ 29,80   € 24,90
Double Delight Strap-On Purple by Pipedream
€ 52,90
Hollow Strap On 20cm Natural by Pipedream
€ 42,90   € 38,74
First Timer's Strap-on Set Red by Pipedream
€ 45,90   € 39,60
Accomodator Dual Penetrator Natural by Calexotics
€ 22,90
Επιστροφή στην κορυφή