Blaze Deluxe Harness with Dildo by Dream Toys

€ 41,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6949
Είδος Strap On
Μήκος 15,00 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό PVC
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632676980
Παραμερίστε ταμπού και αναστολές και εξερευνήστε νέους τρόπους διασκέδασης με το υπέροχο Strap On Dildo, το νέο ξεχωριστό σετ strap-on με ζώνη και ομοίωμα πέους από την πολυτελή σειρά Blaze Deluxe της εταιρίας Dream Toys.

Το σετ αποτελείται από μία πανέμορφη μαύρη ζώνη διακοσμημένη με ένα υπέροχο σχέδιο σε κόκκινο χρώμα, εξοπλισμένη με ρυθμιζόμενους στα περισσότερα μεγέθη, άνετους, φαρδείς ιμάντες, οι οποίοι στερεώνονται γύρω από τη μέση και τους μηρούς για απόλυτα ασφαλές και σταθερό παιχνίδι και ένα κομψό, σχεδιασμένο με την παραμικρή λεπτομέρεια, δυναμικό, ευλύγιστο, γεμάτο καμπυλώσεις dildo, φιλοτεχνημένο με ανάγλυφες φλέβες και πτυχώσεις για άνετη και εύκολη διείσδυση και απόλυτα στοχευμένη διέγερση.

Το dildo εφαρμόζει στη ζώνη μέσω των τρουκς και του o-ring που υπάρχουν στην μπροστινή της πλευρά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς αυτή, ως απλό ομοίωμα. Επιπλέον, στη ζώνη υπάρχει και δεύτερος δακτύλιος διαμέτρου 4,5cm για να μπορείτε να συνδέετε και μεγαλύτερης διαμέτρου ομοιώματα που τυχόν διαθέτετε ή επιθυμείτε να αποκτήσετε.

Το dildo είναι κατασκευασμένο από PVC, υλικό φιλικό προς το δέρμα, δεν περιέχει λατέξ και είναι συμβατό και με λιπαντικά σιλικόνης! Μετά τη χρήση μπορείτε να το καθαρίσετε εύκολα με ένα toy cleaner και χλιαρό νερό. Είναι κατάλληλογια αρχάριους και έμπειρους χρήστες και των δύο φύλων.

Δείτε επίσης

Accomodator Dual Penetrator 15cm Brown by Calexotics
€ 21,88
Double Delight Strap-On Purple by Pipedream
€ 52,90
Real Safe Active Love 12.50cm Black by Toyz4Lovers
€ 32,90
All Time Favorites Strapless Strap On Red by Dream Toys
€ 45,90   € 38,90
Επιστροφή στην κορυφή