SX For U Harness Kit with 18cm Dildo by Blush

€ 38,90 € 32,15


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7320
Είδος Strap On
Υλικό PVC + Silicone + Nylon
Barcode 735380802158
Εταιρεία Blush Novelties
Εξερευνήστε νέους τρόπους διασκέδασης και απογειώστε την ερωτική σας ζωή με το υπέροχο Harness Kit with Dildo, το νέο σετ strap-on με ζώνη και ομοίωμα πέους από την συλλογή SX For You.
Το σετ αποτελείται από ένα άκρως ρεαλιστικό ομοίωμα πέους σε φυσικό χρώμα και…χορταστικές διαστάσεις και μία μαύρη, ανθεκτική ζώνη για απόλυτα δυναμικά αλλά και εξαιρετικά σταθερό παιχνίδι.

Το dildo του κιτ, κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακό και εύκαμπτο PVC υλικό, είναι “εξοπλισμένο” με έναν επιβλητικό, στητό άξονα με ανάγλυφες, μικρές φλεβες και πτυχώσεις στην επιφάνειά του, μία ζουμερή, ελαφρά στρογγυλεμένη βάλανο, μελετημένη να διεισδύει εύκολα και να "στοχεύει" με ακρίβεια τις ευαίσθητες, ερωτογενείς ζώνες του/της συντρόφου σας και δύο καλοσχηματισμένα, τρυφερά μπαλάκια, τα οποία προσδίδουν την τελική νότα καλαισθησίας και ρεαλισμού στο ομοίωμα. Το dildo μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του, χωρίς τη ζώνη, καθώς στο κάτω μέρος του διαθέτει ευρεία βάση με ισχυρή βεντούζα, η οποία στερεώνεται σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια για μοναδικά hands-free παιχνίδια.

Η ζώνη, κατασκευασμένη από νάυλον και τεχνητό δέρμα, διαθέτει ισχυρούς ιμάντες στήριξης, οι οποίοι προσαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα σώματα και είναι ιδιαίτερα άνετοι στη χρήση, ενώ στο μπροστινό της μέρος δύο αντικαταστάσιμοι δακτύλιοι στήριξης από σιλικόνη σάς δίνουν τη δυνατότητα να εναλλάσσετε παντός σχεδόν μεγέθους και σχήματος ομοιώματα για μεγαλύτερη ποικιλία στο παιχνίδι σας.

Τα παιχνίδια είναι απόλυτα αδιάβροχα για χρήση και στο μπάνιο ή το ντους. Για βέλτιστη αίσθηση, να συνοδεύετε τη χρήση με ένα συμβατό λιπαντικό με βάση το νερό. Για τον καθαρισμό τους χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό και σαπούνι ή ένα ποιοτικό toy cleaner.
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από strokers, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Συνολικό μήκος ομοιώματος: 17,7cm. Διάμετρος: 4cm
Διαστάσεις ζώνης : Ιμάντας ισχίου: μέγιστο μέγεθος ρύθμισης 120cm.

Δείτε επίσης

Real Safe Naughty Games Black Strap On Toyz4Lovers
€ 44,90   € 39,60
Posable Partner Strap On 18cm Black by Pipedream
€ 37,90   € 34,60
Vibrating Strap On 16.50cm by Pipedream
€ 52,90   € 45,10
Get Real Strap-On Deluxe Harness by ToyJoy
€ 42,90   € 37,85
Blaze Harness with Dildo by Dream Toys
€ 36,90   € 31,88
Επιστροφή στην κορυφή