Black Silicone Strap On Dildo Kit 15cm by Loving Joy

€ 36,90 € 32,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7328
Είδος Strap On
Μήκος 15,00 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963735
Προέλευση United Kingdom
Κινηθείτε εκτός της “ζώνης ασφαλείας” σας και απογειώστε την ερωτική σας ζωή με το υπέροχο 15cm Silicone Strap On Dildo Kit, το εξαιρετικό σετ strap-on με ζώνη και ομοίωμα πέους από σιλικόνη με την υπογραφή της Loving Joy.

Σχεδιασμένο για τους λάτρεις του pegging και…όχι μόνο, το κιτ περιλαμβάνει δύο κομμάτια: ένα επιβλητικό, μαύρο dildo με υπέροχα λεία και ομαλή υφή για αξεπέραστη αίσθηση και μία κομψή, μαύρη ζώνη με τρουκς και o-rings στο μπροστινό μέρος, μέσα στα οποία συνδέεται τέλεια το ομοίωμα χαρίζοντάς σας απόλυτα δυναμικό και σταθερό παιχνίδι (power play).

To Silicone Dildo είναι εφοδιασμένο με έναν στιβαρό άξονα για δυναμικές διεισδύσεις, έντονες, φυσικές καμπύλες για τόνωση των G- & P- spots και μία καλοσχηματισμένη, σαρκώδη βάλανο με πτυχώσεις για πλούσια εσωτερική διέγερση, ενώ τα 13cm ωφέλιμο μήκος, “καθησυχαστικό” για τους νεοεισερχόμενους, αλλά ταυτόχρονα απόλυτα ικανοποιητικό για τους πιο έμπειρους παίκτες, υπόσχονται να σας χαρίσουν εκρηκτικές και θυελλώδεις κορυφώσεις. Το ομοίωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του, χωρίς τη ζώνη, καθώς στο κάτω μέρος του διαθέτει ευρεία βάση με ισχυρή βεντούζα, η οποία στερεώνεται σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια για μοναδικά hands-free παιχνίδια.

Η ζώνη διαθέτει ισχυρούς, πλήρως ρυθμιζόμενους ιμάντες στήριξης από νάυλον, για απόλυτη σταθερότητα, οι οποίοι προσαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα σώματα, καθώς και 2 αντικαταστήσιμα O-rings, για να εναλλάσσετε και άλλου μεγέθους και σχήματος ομοιώματα, ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει μικρή τσέπη, στην οποία μπορείτε να γλιστρήσετε τον αγαπημένο σας bullet vibe για ταυτόχρονη τόνωση και της κλειτορίδας.

Το Silicone Dildo είναι κατασκευασμένο από μεταξένια σιλικόνη ιατρικού τύπου, η οποία προσφέρει μοναδική αίσθηση απαλότητας και ελαστικότητας. Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση συνδυάσετε το με ένα συμβατό λιπαντικό νερού. Για τον καθαρισμό του χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό και σαπούνι ή ένα ποιοτικό toy cleaner.

Συνολικό μήκος ομοιώματος: 15cm, Μήκος διείσδυσης: 13cm.
Διαστάσεις ζώνης : Ιμάντας ισχίου: μέγιστο μέγεθος ρύθμισης 152cm.

Δείτε επίσης

Get Real Strap-On Pleasure Harness by ToyJoy
€ 33,90   € 27,97
Real Stuff Strap On Harness with Fat Dildo by Dream Toys
€ 67,90   € 56,80
Posable Partner Strap On 18cm Black by Pipedream
€ 37,90   € 34,60
Hollow Strap On Natural 15cm by Pipedream
€ 39,80
Hollow Strap on 18cm Natural with Balls by Pipedream
€ 46,90   € 39,80
Επιστροφή στην κορυφή