Vibrating Strap on Kit with Harness by Happy Rabbit

€ 118,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7393
Είδος Strap On
Μήκος 17,80 cm
Εισαγόμενο 12,80 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Εταιρεία Happy Rabbit
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 5060020009426
Προέλευση United Kingdom
Όταν οι ενδορφίνες κάνουν μέσα σας πάρτυ, η καρδιά σας χτυπά σαν τρελή και η διέγερση έχει χτυπήσει κόκκινο, το τελευταίο πράγμα για το οποίο θέλετε να ανησυχείτε είναι η εφαρμογή και οι ρυθμίσεις των ερωτικών σας βοηθημάτων.

Για τις μοναδικές αυτές στιγμές, πολυτιμότερος σύμμαχός σας δεν μπορεί να είναι άλλος από το Strap-On Kit της εταιρίας Happy Rabbit.

Το υπέροχο αυτό σετ αποτελείται από έναν δονούμενο dildo σε σχήμα Rabbit και μία εξαιρετικά εύχρηστη ζώνη (Strap-On) 3 σημείων για τέλεια εφαρμογή στο σώμα.

Ζωηρό, δυναμικό και χαρούμενο, σε φωτεινό μοβ χρώμα, το dildo διαθέτει έναν λεπτό, αλλά στιβαρό άξονα με ελαφρά κωνικό κεφάλι για άνετη διείσδυση και καμπυλόγραμμο άκρο για maximum διέγερση στο μαγικό σημείο g και ένα μικρότερο στέλεχος με παχιά, εύκαμπτα, λαγουδίσια αυτάκια για απολαυστική τόνωση της κλειτορίδας. Στο εσωτερικό του, είναι κρυμμένα 2 ισχυρά μοτέρ, ένα στον κεντρικό άξονα, εξοπλισμένο με 12 λειτουργίες δόνησης (3 ταχύτητες και 9 μοτίβα δόνησης) και ένα στο κλειτοριδικό στέλεχος, εφοδιασμένο με 3 ταχύτητες δόνησης για βαθιά, παράλληλη διέγερση και έντονες, ονειρεμένες κορυφώσεις. Έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το dildo μόνο του για ξεχωριστή solo διασκέδαση ή να το τοποθετήσετε μέσα στην ειδική θήκη του Strap-On για υπέροχες συνευρέσεις με τον/την σύντροφό σας. Επιπλέον, στο κάτω μέρος του υπάρχει ευρεία βάση με ισχυρή βεντούζα, η οποία στερεώνεται σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια για μοναδικά hands-free παιχνίδια.

Η ζώνη διαθέτει ρυθμιζόμενους ιμάντες στήριξης από νάυλον, για απόλυτη σταθερότητα, οι οποίοι προσαρμόζονται σχεδόν σε κάθε σώμα (περιφέρεια μέσης, έως 170 εκατοστά) καθώς και 3 αντικαταστήσιμα O-rings, για να εναλλάσσετε και άλλου μεγέθους και σχήματος ομοιώματα για μεγαλύτερη ποικιλία.

Το Dildo είναι κατασκευασμένο από μεταξένια σιλικόνη ιατρικού τύπου, η οποία προσφέρει μοναδική αίσθηση απαλότητας και ελαστικότητας.
Είναι επαναφορτιζόμενο, μέσω καλωδίου usb (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για απόλαυση χωρίς ενοχλητικές διακοπές, είναι αδιάβροχο για παιχνίδια και στο νερό, ενώ διαθέτει και travel lock (κλειδαριά ταξιδιού) για ασφαλή μεταφορά.

Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση να το συνδυάζετε το με ένα συμβατό λιπαντικό νερού. Για τον καθαρισμό του χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό και σαπούνι ή ένα ποιοτικό toy cleaner.

Συνολικό μήκος ομοιώματος: 17,8cm, Μήκος διείσδυσης: 12,8 cm.

Δείτε επίσης

Posable Partner Strap On 18cm Black by Pipedream
€ 37,90   € 34,60
Hollow Strap On Natural 15cm by Pipedream
€ 39,80
Black Silicone Strap On Dildo Kit 15cm by Loving Joy
€ 36,90   € 32,70
Hollow Vibrating Strap On Real Rapture Natural 20.50cm with Balls by Toyz4Lovers
€ 48,90   € 38,80
Επιστροφή στην κορυφή