Cock Miller 4 Strap Harness + Cock Miller Silicone Density Dildo 18cm by DreamLove

€ 74,90 € 64,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8230
Είδος Strap On
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,30 cm
Υλικό Silicone/PU leather/Nylon
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Barcode D-227623
Ένα πολύτιμο δώρο της σύγχρονης Μηχανικής από την εταιρία COCKMILLER. Μεταξένια απαλή υφή, άριστη εργονομία και μία ρεαλιστική αίσθηση αληθινού σχεδόν δέρματος συμβάλλουν τα μέγιστα στην επίτευξη της προσωπικής σας ικανοποίησης.

Η εταιρία COCKMILLER κυκλοφόρησε μια σειρά υπέροχων dildos, κατασκευασμένων από εξαιρετικής ποιότητας, υποαλλεργική, μη πορώδη σιλικόνη διπλής πυκνότητας, χωρίς φθαλικές ενώσεις ή λατέξ, εφοδιασμένα με ανθεκτικό εσωτερικό πυρήνα και καλυμμένα με το πατενταρισμένο υλικό cocksil που εξασφαλίζει βέλτιστη πυκνότητα, άριστη ευελιξία και ελαστικότητα και ταυτόχρονα στιβαρότητα και ανθεκτικότητα, τα οποία σας υπόσχονται μία ασύγκριτη εμπειρία σεξουαλικής ευχαρίστησης.

Απολαύστε καυτές εμπειρίες βαθιάς διείσδυσης με τον υπέροχο COCKMILLER 7΄, το νέο, πανέμορφο ομοίωμα πέους με όρχεις, στο φυσικό χρώμα του δέρματος και ζήστε έντονες στιγμές πάθους μόνη ή μαζί με το ταίρι σας.

Εφοδιασμένο με ένα στητό, στιβαρό σώμα με ανάγλυφες φλέβες στην επιφάνεια, έντονη, ζουμερή βάλανο και καλοσχηματισμένα μπαλάκια στη βάση του, το dong θα ερεθίσει τα hot-spot σας σε κάθε σας κίνηση, χαρίζοντάς σας άπλετη ηδονή και ανεπανάληπτες στιγμές κορύφωσης.
Στο κάτω μέρος του ομοιώματος υπάρχει ισχυρή βεντούζα την οποία μπορείτε να κολλήσετε εύκολα σε κάθε λεία επιφάνεια, για ανεπανάληπτους hands – free πειραματισμούς!

Το ομοίωμα είναι άοσμο αδιάβροχο και καθαρίζεται εύκολα με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Για βέλτιστη αίσθηση να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό
Μήκος: 18cm, διάμετρος: 3,1cm.

Για τους λάτρεις των μεγαλύτερων διαστάσεων στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε και το λίγο μεγαλύτερο αδελφάκι του, το COCKMILLER 7,6΄.

Και… το κερασάκι σε μια λαχταριστή τούρτα! Η μοναδική 4 Strap Harness, η νέα υπέροχη ζώνη της εταιρίας, το τέλειο συμπλήρωμα για τα αγαπημένα σας COCKMILLER dildos προικισμένη με αξιοσημείωτα χαρίσματα!

Άνετη, κομψή και ανθεκτική, η ζώνη διαθέτει στιβαρούς ιμάντες από nylon, οι οποίοι την κρατούν απόλυτα σταθερή επάνω στο σώμα σας - αν τοποθετηθεί σωστά δεν κουνιέται "με τίποτε" ενώ μπορεί να προσαρμοστεί στα περισσότερα μεγέθη. Διαθέτει 3 εύκαμπτους δακτυλίους από καουτσούκ - S, M και L - διαφορετικού διαμετρήματος και έναν μεταλλικό δακτύλιο, ώστε να μπορείτε να εφαρμόζετε πάνω της όλα τα ομοιώματα της εταιρίας, ανεξαρτήτως μεγέθους!.

Τα παιχνίδια πωλούνται είτε ως σετ είτε και ξεχωριστά!
Ένα value for money προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν πρέπει να χάσετε!

Δείτε επίσης

Hollow Strap On Real Rapture Natural 20.50cm with Balls by Toyz4Lovers
€ 42,90   € 38,80
Accomodator Dual Penetrator 15cm Black by Calexotics
€ 24,90   € 22,90
Double Dipper Vibes of Love Purple by Dream Toys
€ 78,90   € 71,58
Strap On Harness by Taboom
€ 33,90   € 28,80
X-Ray 4 Strap Harness with Silicone Rings by DreamLove
€ 39,80   € 31,60
Επιστροφή στην κορυφή