Delta Club 4 Strap Harness with 3 Rings + Delta Club Silicone Dildo 20cm DreamLove

€ 72,90 € 68,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8244
Είδος Strap On
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 18,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode D-227187
Υλικό Neoprene
Η αμερικάνικη εταιρεία Delta Club φέρνει επανάσταση στον χώρο της κατασκευής ερωτικών βοηθημάτων και παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την νέα συλλογή ομοιωμάτων πέους από άριστης ποιότητας, υποαλλεργική, μη πορώδη σιλικόνη, ιδανική για πολύωρη διασκέδαση χωρίς ενοχλήσεις

Ανακαλύψτε τη kinky πλευρά του εαυτού σας και πειραματιστείτε με τα όριά σας δοκιμάζοντας το υπέροχο Dong Flesh Silicone 7,9΄ το νέο, ομοίωμα πέους σε φυσική απόχρωση, από την εταιρία Delta Club.

Κομψό, πολυτελές και σούπερ σέξι, το ομοίωμα διαθέτει ένα στενό, ελαφρά κυρτό κεφάλι για άνετη διείσδυση, δυναμικό κορμό με διάχυτες φλέβες στην επιφάνεια για έξτρα τόνωση και σφικτούς, ζουμερούς όρχεις, χαρακτηριστικά απόλυτα ρεαλιστικά, μελετημένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα δύο φύλα.
Στους αρχάριους παίκτες συστήνεται αποκλειστικά η κολπική χρήση.
Οι εμπειρότεροι players έχουν τη δυνατότητα να το χαρούν και πρωκτικά.
Στο κάτω μέρος του υπάρχει ισχυρή βεντούζα, την οποία μπορείτε να κολλήσετε εύκολα σε κάθε λεία επιφάνεια, για ανεπανάληπτους hands – free πειραματισμούς!

Αδιάβροχο για απολαυστικές στιγμές και στο μπάνιο.
Να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το πλένετε με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Συνιστάται η εφαρμογή ήπιου απολυμαντικού σπρέι ερωτικών παιχνιδιών ή το πέρασμα με αντιβακτηριδιακο πανάκι μετά από κάθε χρήση. Ιδανικό και για ζώνες strap-on.

Μήκος: 20 cm. Μέγιστη Διάμετρος: 4 cm

Για τους λάτρεις των πιο “διακριτικών ” διαστάσεων στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε και το λίγο μικρότερο αδελφάκι του, το Dong Flesh Silicone 6,7΄

Και το απαραίτητο; συμπλήρωμα! Η υπέροχη Delta Club 4 Strap Harness! Η πανέμορφη γυναικεία ζώνη από PU, σε επιβλητικό μαύρο χρώμα, σχεδιασμένη να εφαρμόζει τέλεια γύρω από τη μέση ή τους γλουτούς, χάρη στους τέσσερις πλήρως ρυθμιζόμενους, νάιλον ιμάντες της, οι οποίοι την κρατούν στη θέση της, όσο δυνατά και άγρια και αν παίζετε. Και… το φύλο δεν έχει πλέον καμία σημασία!
Στο κέντρο της ζώνης υπάρχει υποδοχή, στην οποία τοποθετούνται τα ομοιώματα για… ολοκληρωμένη διασκέδαση. Στη συσκευασία θα βρείτε επιπλέον 3 εύκαμπτους δακτυλίους σιλικόνης διαφορετικών μεγεθών (Small: 3,2cm, Medium: 4,2cm, Large: 5,2cm), ώστε να μπορείτε να εναλλάσσετε όλα τα μεγέθη dildos της εταιρίας.

Τα παιχνίδια πωλούνται είτε ως σετ είτε και ξεχωριστά!

Δείτε επίσης

Vac-U-Lock Harness with 20cm Dildo by Doc Johnson
€ 58,90
Accomodator Dual Penetrator 15cm Black by Calexotics
€ 24,90   € 22,90
X-Ray 4 Strap Harness with Silicone Rings by DreamLove
€ 39,80   € 31,60
Hollow Vibrating Strap On 20cm Natural by Pipedream
€ 56,90   € 47,86
Hollow Strap on 18cm Natural with Balls by Pipedream
€ 46,90   € 39,80
Επιστροφή στην κορυφή