Rock Army 4 Strap Harness with 3 Rings + Rock Army Avenger Dildo 19cm DreamLove

€ 86,90 € 76,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8246
Είδος Strap On
Μήκος 19,00 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,90 cm
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Barcode D-227457
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Η εταιρία Rock Army παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την νέα συλλογή ομοιωμάτων πέους από άριστης ποιότητας υποαλλεργική, μη πορώδη σιλικόνη, ιδανική για πολύωρη διασκέδαση χωρίς ενοχλήσεις.

Η ρεαλιστική τους σχεδίαση, προσεγμένη στην παραμικρή της λεπτομέρεια, θα ενισχύσει τη φυσική τους γοητεία, ενώ η απαλή ματ επιφάνεια, η ομαλή υφή και η συγκλονιστική τους αίσθηση θα σας προσφέρουν ασύγκριτη οικεία διασκέδαση.

Απολαύστε… “ό,τι πιο κοντινό στο αληθινό” με το υπέροχο Avenger Liquid Silicone το νέο πανέμορφο dildo της εταιρίας Rock Army.

Κομψό και σέξι, το ομοίωμα διαθέτει έναν ευθυτενή, στιβαρό κορμό πλαισιωμένο με ανάγλυφες φλέβες, κατάλληλο για δυναμικές διεισδύσεις και μία ζουμερή έντονη βάλανο, ειδικά μελετημένη να στοχεύει με ακρίβεια τις ερωτογενείς περιοχές του σώματός σας, χαρίζοντάς σας πλούσια εσωτερική διέγερση.

Η πλατιά βάση του με την ισχυρή βεντούζα στο κάτω μέρος της θα σας…λύσει τα χέρια στις σόλο συνεδρίες σας, καθώς μπορείτε να το κολλήσετε σε κάθε λεία επιφάνεια, αφήνοντάς σας απεριόριστη ελευθερία κινήσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα δύο φύλα. Στους αρχάριους παίκτες συστήνεται αποκλειστικά η κολπική χρήση. Οι εμπειρότεροι players έχουν τη δυνατότητα να το χαρούν και πρωκτικά.

Το ομοίωμα είναι άοσμο αδιάβροχο και καθαρίζεται εύκολα με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Για εντονότερη αίσθηση να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Για τους λάτρεις των πιο χορταστικών διαστάσεων στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε και τα μεγαλύτερα αδελφάκια του. Συμβατό και με ζώνες strap-on

Μήκος: 19cm, μήκος διείσδυσης: 17cm, διάμετρος: 3,9cm.

Και μαζί του το απαραίτητο συνοδευτικό αξεσουάρ! Η υπέροχη Rock Army Four Strap Harness, η εξαιρετική γυναικεία ζώνη από PU με μεταλλικές λεπτομέρειες, σε επιβλητικό μαύρο χρώμα, σχεδιασμένη να εφαρμόζει τέλεια γύρω από τη μέση ή τους γλουτούς, χάρη στους τέσσερις πλήρως ρυθμιζόμενους, νάιλον ιμάντες της και το καλαίσθητο κλείσιμο στο πίσω μέρος της, το οποίο της χαρίζει ξεχωριστή νότα πολυτέλειας. Στο κέντρο της ζώνης υπάρχει υποδοχή, στην οποία τοποθετούνται τα ομοιώματα για… ολοκληρωμένη διασκέδαση. Στη συσκευασία θα βρείτε επιπλέον 3 εύκαμπτους δακτυλίους διαφορετικών μεγεθών για να εναλλάσσετε όλα τα μεγέθη dildos της εταιρίας.

Τα παιχνίδια πωλούνται είτε ως σετ είτε και ξεχωριστά!

Δείτε επίσης

Real Stuff Strap On Harness with Fat Dildo by Dream Toys
€ 67,90   € 56,80
Entry Level Strap-On by Sportsheets
€ 44,80
X-Ray 4 Strap Harness with Silicone Rings by DreamLove
€ 39,80   € 31,60
Double Dipper Vibes of Love Purple by Dream Toys
€ 78,90   € 71,58
Universal Black Harness by Loving Joy
€ 24,80   € 21,80
Επιστροφή στην κορυφή