King Cock 15cm Caramel by Pipedream

€ 29,80 € 24,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6195
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 17,00 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Barcode 603912746303
Υλικό PVC
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Pipedream
Tα ομοιώματα πέους King Cock τιμούν πραγματικά το όνομά τους!

Το King Cock 6" διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικά premium ομοιώματος. Έχει ανάγλυφη επιφάνεια με σχηματισμένες φλέβες, στρογγυλεμένη κεφαλή για εύκολη διείσδυση και σώμα γεμάτο καμπύλες, οι οποίες “στοχεύουν” με ακρίβεια τα ευαίσθητα σημεία του σώματός σας, προσφέροντάς σας ονειρεμένους οργασμούς. Ιδανικό για αρχάριους παίκτες.

Με συνολικό μήκος: 17cm, μήκος διείσδυσης: 15cm και διάμετρο: 4,1cm το King Cock 6" θα σας “γεμίσει” ικανοποιητικά, χωρίς να σας τρομάξει με τις διαστάσεις του.

Αν είστε πιο έμπειρος χρήστης ερωτικών αξεσουάρ, και επιθυμείτε κάτι πιο χορταστικό, δοκιμάστε το μεγαλύτερο αδελφάκι του το King Cock 8΄΄.

Η εταιρία Pipedream παρουσιάζει τη νέα σειρά ρεαλιστικών ομοιωμάτων πέους King Cock και επιχειρεί να κλέψει τις εντυπώσεις, υποσχόμενη αληθινές “βασιλικές” απολαύσεις. Κατασκευασμένα με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, τα εξαιρετικά αυτά ερωτικά παιχνίδια προκαλούν τον θαυμασμό με τη ρεαλιστική τους εμφάνιση και την ποιότητα των υλικών τους.
Η ζωντανή τους εικόνα, η απαλή σα μετάξι υφή τους και η κομψή τους σχεδίαση με τους εύκαμπτους, ευθυτενείς, περιβαλλόμενους από ανάγλυφες φλέβες, άξονες και τις καμπυλόγραμμες βαλάνους, στοιχεία αποτυπωμένα με ακρίβεια στο χέρι, θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις προσδοκίες σας.

Τα ομοιώματα της σειράς διαθέτουν ισχυρή βεντούζα στη βάση τους, η οποία κολλάει σε όλες τις λείες και επίπεδες επιφάνειες, για απολαυστικές hands-free εμπειρίες, ενώ μπορεί και να προσαρμοστεί σε όσες ζώνες strap on διαθέτουν εφαρμογή o-ring!
Όλα τα dildos είναι κατασκευασμένα από ασφαλές για το σώμα, αντιαλλεργικό PVC, χωρίς προσθήκη φθαλικών ενώσεων ή λάτεξ. Μπορείτε να τα απολαύσετε και στο μπάνιο καθώς είναι αδιάβροχα. Μετά τη χρήση καθαρίστε τα εύκολα με ένα toy cleaner και νερό. Μην παραλείψετε να τους εφαρμόσετε λιπαντικό για ακόμα πιο άνετες και απολαυστικές διεισδύσεις.

Δείτε επίσης

Get Real Dual Density Dildo 20cm with balls Natural by ToyJoy
€ 38,80   € 32,90
Get Real Deluxe Dual Density 21cm by ToyJoy
€ 34,90
Get Real Deluxe Dual Density 23cm by ToyJoy
€ 39,80
Silicone Realistic Dildo 19cm by Loving Joy
€ 32,90
X Ray Clear Realistic Dildo 18cm DreamLove
€ 29,80   € 23,95
Επιστροφή στην κορυφή