Get Real Strap-On Pleasure Harness by ToyJoy

€ 33,90 € 27,97


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8369
Είδος Strap On
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Barcode 8713221829535
Υλικό Πολυεστέρας
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε εφεξής τα νέα Strap-On Harness της κομψής συλλογής Get Real σε τέσσερα μοναδικά σχέδια με την υπογραφή της TOYJOY.
Ένα must-have αξεσουάρ για straight / gay / bisexual ζευγάρια που επιθυμούν να εμπλουτίσουν το διεισδυτικό σεξ κάνοντάς το πιο παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό!

Απολαύστε μοναδικά παιχνίδια ρόλων μαζί με τον/την σύντροφό σας με τη βοήθεια του υπέροχου Strap-On Pleasure Harness, της νέας, πολυτελούς ζώνης της εταιρίας TOYJOY και ετοιμαστείτε για μια ανεπανάληπτη εμπειρία διείσδυσης.

Κομψή, καλαίσθητη και φινετσάτη, σε επιβλητικό μαύρο χρώμα, η ζώνη διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για μία ανεπανάληπτη strap-on εμπειρία.
Σχεδιασμένη να εφαρμόζει τέλεια γύρω από τη μέση και τους γλουτούς, χάρη στους πλήρως ρυθμιζόμενους ιμάντες της, οι οποίοι την κρατούν σταθερή στη θέση της, όσο δυνατά και άγρια και αν παίζετε, η ζώνη ταιριάζει στα περισσότερα μεγέθη.

Το μπροστινό της τμήμα, σχεδιασμένο με ρυθμιζόμενα κλιπς και εφοδιασμένο με μαλακό “μαξιλαράκι” για βελούδινα απαλή αίσθηση και άνεση στη χρήση, σχηματίζει μικρή εσοχή, στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί δονητής, τύπου bullet, για έξτρα δονητική διάσταση στην απόλαυση. Επιπλέον, περιλαμβάνει τρεις εναλλάξιμους δακτυλίους σιλικόνης, σε διαφορετικά μεγέθη (5cm, 4.5cm & 3.5cm.), για την υποδοχή των αγαπημένων σας dildos ενώ στο κάτω μέρος του υπάρχει μια τρύπα για έξτρα ευχαρίστηση

Κατάλληλη για αρχάριους αλλά και πιο έμπειρους παίκτες.

100% Polyester

Δείτε επίσης

Real Safe Naughty Games Black Strap On Toyz4Lovers
€ 44,90   € 39,60
'Menage a Trois' for Two Strap On by Sportsheets
€ 84,90
Hollow Strap On 25cm Natural by Pipedream
€ 34,90   € 29,70
Get Real Strap-On Harness by ToyJoy
€ 32,90   € 25,97
Accomodator Dual Penetrator Natural by Calexotics
€ 22,90
Επιστροφή στην κορυφή