Σχετικά με μας

Το κατάστημα Bonadiva είναι μια γκαλερί παιχνιδιών ερωτικής ευχαρίστησης. Οι συλλογές μας αποτελούν μια εναλλακτική πρόταση για την ψυχαγωγία των ενηλίκων και απευθύνονται σε άτομα με εκλεπτυσμένο γούστο και στυλ. Επιλέγοντας από έναν αισθησιακό καμβά ιδεών και προτάσεων, το Bonadiva επέλεξε τους κορυφαίους σχεδιαστές και κατασκευαστές ερωτικών παιχνιδιών παγκοσμίως, προκειμένου να συλλέξει και να επιδείξει τα επιτεύγματά τους. Οι καρποί αυτής της συνεργασίας είναι τα προφανή οφέλη που αποκομίζουν οι πελάτες μας, σε ό,τι αφορά την υψηλή ποιότητα και τις ασυναγώνιστες τιμές των προϊόντων που λαμβάνουν.

Το (κατάστημα) Bonadiva έχει προσδώσει το απαραίτητο κύρος, την απαιτούμενη βαρύτητα και τη φρεσκάδα της καινοτομίας στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού του καταστήματός. Με τον τρόπο αυτό, έμπειροι και αρχάριοι χρήστες του Διαδικτύου και των παιχνιδιών σεξουαλικής ευχαρίστησης μπορούν εύκολα να βρουν και να αγοράσουν ό,τι επιθυμούν μέσα από μια μεγάλη συλλογή πλήρως ελεγχόμενων σχεδίων και υλικών. Στο Bonadiva έχουμε δεκάδες χειροποίητα ερωτικά παιχνίδια, κατασκευασμένα από υλικά που τα καθιστούν πραγματικά συλλεκτικά κοσμήματα.

Η επιμελής έρευνα και η συνεχής μας ενημέρωση σχετικά με τις νέες τάσεις, εγγυώνται τη διαρκή ανανέωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Ευχόμαστε στους διαδικτυακούς μας φίλους ένα υπέροχο ταξίδι στα μονοπάτια της ευχαρίστησης.


Pleasure Arts

Οι σοφές αρχαίες τεχνικές του έρωτα που γεννήθηκαν στα βάθη της Ανατολής, έχουν καταστεί σήμερα η πιο δημοφιλής τάση στη Δύση. Η εις βάθος μελέτη τους μπορεί ομολογουμένως να οδηγήσει στην κατάρρευση των ταμπού που επιβλήθηκαν κατά τη διάρκεια αιώνων τυφλού δογματισμού.

Μετά τη σεξουαλική επανάσταση, η αποπλάνηση του νου και η διέγερση του σώματος απέκτησαν τη θεμιτή τους θέση στην κοινωνική διαδικασία και άσκησαν καταλυτική επίδραση στη διαμόρφωση της προσωπικής μας ζωής. Η σεξουαλική ευδαιμονία είναι ακριβώς δίπλα μας και μας καλεί να την κατακτήσουμε με τους όρους του 21ου αιώνα και τις σταθερές βάσεις εκείνων που την έχουν αναζητήσει κατά τη διάρκεια των αιώνων.


The ancient techniques of lovemaking
Οι αρχαίες τεχνικές του έρωτα

Τα μυστήρια του έρωτα και της ευχαρίστησης είναι βαθιά ριζωμένα στη συνείδησή μας, καλυμμένα με επιστρώσεις αποκτημένων θεωριών, παγιδευμένα σε αμυντικούς μηχανισμούς που διαιωνίζουν την άγνοια και μεγεθύνουν τον φόβο. Ταυτόχρονα, μια προσεκτική ματιά στην καθημερινή μας ζωή αποκαλύπτει μια αχανή περιοχή που καταλαμβάνεται από μυστικές και προφανείς σκέψεις που σχετίζονται με τη χαρά της ερωτικής επαφής, τις ανομολόγητες αναμνήσεις και επιθυμίες που συχνά έρχονται σε αντίθεση με τις κοινωνικές αξίες, τα στερεότυπα και τα ταμπού.

Οι αρχαίες τεχνικές του έρωτα θεωρούν τη σωματική απόλαυση ως καθοριστικό παράγοντα στη διαμόρφωση της ανθρώπινης ψυχής. Οι ανατολικές παραδόσεις του ταοϊσμού και του ταντρισμού μιλούν για την κοσμική ενέργεια της αγάπης που συχνά ταυτίζεται με την ευχαρίστηση.

Στο Κινέζικο Τάο ο άντρας με την ισχυρή ενέργεια του Γιανγκ, η οποία “ξοδεύεται” εύκολα στην πράξη του έρωτα μαθαίνει να ισορροπεί με την παθητική ενέργεια Γινγκ της γυναίκας. Όταν ελέγχουμε αυτήν τη σεξουαλική ενέργεια ή το Τσινγκ Τσι, μπορούμε να επιτύχουμε την ικανότητα σωματικής και ψυχολογικής αυτοθεραπείας. Οι σωματικές και πνευματικές ασκήσεις, με τη βοήθεια ειδικών τεχνικών, οδηγούν στην εναρμόνιση του ανθρώπου με τις δυνάμεις της φύσης και του μονοπατιού (ταο) που οδηγεί στην κατανόηση της ανθρώπινης ύπαρξης.

Αντίστοιχα στον Ινδουισμό, το ιδανικό της ανθρώπινης τελειότητας είναι στενά συνδεδεμένο με την απόλυτη αυτοκυριαρχία του φυσικού σώματος, σε συνδυασμό με τα συναισθήματα και τον νου, τα οποία σταδιακά «απελευθερώνονται».

Με βάση αυτές τις διδασκαλίες, δεν είναι δύσκολο να κατανοήσουμε το νόημα της μεταφυσικής φιλοσοφίας του ταντρισμού, που έχοντας ως βασικό άξονα την αρμονική κίνηση της ενέργειας, ανανεώνει το σώμα και την ψυχή. Η ολιστική ιατρική ayuverda με τα επτά τσάκρα (ενεργειακά κανάλια) και τις τεχνικές του Kama Sutra, προήλθε από αυτόν ακριβώς τον πυρήνα αιώνων εμπειρίας και γνώσης. Στο Βonadiva θα ανακαλύψετε συχνά ότι η σύγχρονη ερωτική τέχνη χρησιμοποιεί τις αρχαίες διδασκαλίες όχι μόνο ως λαογραφική προσθήκη ή ως μέσο εντυπωσιασμού, αλλά και ως οδηγό για την έκσταση και την προσωπική ερωτική εκπλήρωση. Μια αντίδραση και μία αμφισβήτηση απέναντι στο κατεστημένο που ξεκίνησαν πριν από αιώνες και δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Seducing the mind
Παραπλανώντας το μυαλό

Η αγάπη υποστήριζαν περνάει από το στομάχι! Ευτυχώς για μας έχει αποδειχθεί ότι γεννιέται, ζει και πεθαίνει στον εγκέφαλο. Βρίσκονται λοιπόν τα πάντα (φαντασιώσεις, φετίχ, κακίες, διαστροφές) στο μυαλό μας; Αναμφίβολα αυτό είναι αλήθεια, καθώς το ανθρώπινο μυαλό διαθέτει το βασικότερο χαρακτηριστικό που παράγει η σκέψη μας αδιάλειπτα και χωρίς εμπόδια, την φαντασία.

Η φαντασία μας ενεργοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία διέγερσης, η οποία και μας οδηγεί σε αυτό που ονομάζουμε ερωτική εκπλήρωση. Είναι ο δημιουργός του πάθους, ο κατακτητής της καρδιάς, ο σύμμαχος και ταυτόχρονα ο βασανιστής του κορμιού μας. Μέσω ενός περίπλοκου λαβύρινθου εμπειριών, προσδοκιών και ανακαλύψεων, φτάνει στην ανώτατη δημιουργική έκφραση του νου, δηλαδή στην ερωτική φαντασία.

Οι φαντασιώσεις λειτουργούν ως μοχλός που προκαλεί ερωτική επιθυμία και ταυτόχρονα ως υποκατάστατο της πραγματικότητας που συχνά επηρεάζεται αρνητικά από τη ρουτίνα. Αθώες ή λιγότερο αθώες, διεστραμμένες ή όχι ανάλογα με τα ταμπού κάθε κοινωνίας και εποχής, συχνά συνδυάζονται με εξωτερικούς παράγοντες, τους οποίους το μυαλό μας έχει συνδέσει μεταξύ τους και είναι μοναδικοί για τον καθένα μας. Οι φαντασιώσεις μας, όποια και αν είναι η εξαιρετική συγκέντρωση που απαιτεί η δημιουργία τους, είτε πρόκειται για ένα βλέμμα, μια μυρωδιά ή μια ανάμνηση, έχουν πάντα ως στόχο να απεικονίσουν, να “ειδωλοποιήσουν” και να κωδικοποιήσουν την ερωτική μας επιθυμία. Κρατώντας αυτόν τον συλλογισμό, δεν είναι παράλογο να λέμε ότι ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο φετίχ (είδωλα) από τη στιγμή που γεννιόμαστε.

Τα φετίχ αντικείμενα, υλικά και εικόνες προκαλούν στιγμιαία σεξουαλική διέγερση και πυροδοτούν τους μηχανισμούς φαντασίας που επιζητούν ικανοποιητική απόλαυση. Φυσικά, η ερωτική τέχνη από τη στιγμή της γέννησής της προσπάθησε να καλύψει αυτήν την αρχέγονη ανάγκη και επιθυμία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέσα από υλικά, σχήματα, δομές ή προσδοκίες προσπαθεί πάντα να λειτουργεί ως συμπλήρωμα και όχι ως υποκατάστατο.

Στο Bonadiva, όλα περιστρέφονται γύρω από την εκπλήρωση των βαθύτερων φαντασιώσεων σας και ταυτόχρονα, όλα αναγνωρίζονται ως θαύμα του φετίχ και ως αντικείμενα με ψυχή και ενέργεια. Γνωρίστε τα και θα τα λατρέψετε.


Stimulating the body
Ερεθίζοντας το σώμα

Το ανθρώπινο σώμα είναι το αποτέλεσμα της μαγείας και της εφευρετικότητας που η φυσική επιλογή έχει σμιλέψει σοφά κατά τη διάρκεια των αιώνων. Η ερωτική διέγερση είναι ένα καταπληκτικό παράδειγμα των δυνατοτήτων του “ναού” που προστατεύει την ψυχή μας. Το ανθρώπινο σώμα, αφυπνίζοντας τις ερωτογενείς ζώνες, ξεκινά ένα τελετουργικό, το οποίο ολοκληρώνεται με την επίτευξη της απόλυτης ευδαιμονίας. Η ερωτική διέγερση επιτυγχάνεται και με τις πέντε αισθήσεις και είναι διαφορετική για τα δύο φύλα.

Οι γυναίκες είναι σίγουρα πιο ευαίσθητες σε εξωτερικά ερεθίσματα με πιο περίπλοκα γεννητικά όργανα και περισσότερες ερωτογενείς ζώνες από τους άνδρες. Η βασίλισσα της διέγερσης είναι αναμφίβολα η κλειτορίδα, το πιο ευαίσθητο όργανο του αιδοίου, το οποίο είναι μοναδικό από ανατομική και “φυσιολογική” άποψη. Δεν υπάρχει αντίστοιχο όργανο στο ανδρικό σώμα που να λειτουργεί αποκλειστικά ως υποδοχέας και μεταδότης σεξουαλικών ερεθισμάτων, προκαλώντας ή αυξάνοντας τη σεξουαλική διέγερση. Το άκρο της καλύπτεται από μια ευαίσθητη μεμβράνη γεμάτη νευρικές απολήξεις. Κατά τη σεξουαλική πράξη, η κλειτορίδα διπλασιάζεται σε μέγεθος και διεγείρεται, ακριβώς όπως το πέος.

Ένα δεύτερο μοναδικό γυναικείο χαρακτηριστικό είναι το G-spot (πήρε το όνομά του από τον διάσημο Γερμανό Γυναικολόγο Ernst Grafenberg, ο οποίος «ανακάλυψε για πρώτη φορά» τη συγκεκριμένη περιοχή, δηλαδή ένα μικρό σημείο που βρίσκεται στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου λίγα εκατοστά από την είσοδο). Κατά την διέγερση του G-spot, απελευθερώνονται υγρά που λιπαίνουν τον κόλπο. Μια διαδικασία που φαίνεται να είναι παρόμοια με την ανδρική εκσπερμάτιση.

Η ανδρική πλευρά της ευχαρίστησης περιστρέφεται γύρω από τη στύση και την εκσπερμάτιση. Η στύση του αρσενικού οργάνου είναι ένα θαύμα της βιολογίας και της μηχανικής, μια διαδικασία που μεταμορφώνει κυριολεκτικά ένα ανθρώπινο μέλος σε έναν “πολιορκητικό κριό”. Αυτό το φαλλικό σύμβολο συμβολίζει πάντα τη ζωή, την αφθονία και τον καθαρό ερωτισμό και είναι το κλειδί για τον παράδεισο, τόσο για τον πάροχο όσο και για τον αποδέκτη του. Ένα σημαντικό κομμάτι της ερωτικής μας ζωής και μια συχνή σεξουαλική φαντασίωση κυρίως των ανδρών, είναι ο «εναλλακτικός» δρόμος της ευχαρίστησης.

Η πρωκτική επαφή θεωρείται μια φετίχ μορφή σεξουαλικής επαφής και αποτελεί μία ευρέως διαδεδομένη «πρακτική» σε όλους τους τύπους ζευγαριών. Πράγματι, σε πολλές περιπτώσεις είναι ο τύπος της σεξουαλικής επαφής που πολλοί σύντροφοι τείνουν να θεωρούν ασφαλέστερο και πιο ευχάριστο από τον κολπικό. Το Βonadiva έχει την πιο γλυκιά απάντηση για κάθε ερωτογενή ζώνη, προσφέροντας αντικείμενα ερωτικής τέχνης που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με γνώμονα την εξειδικευμένη φυσική διέγερση και την επίτευξη της μεγαλύτερης απόλαυσης.

Επιστροφή στην κορυφή