Juliëtte Elite G-Spot Vibrator by Dream Toys

€ 52,90 € 46,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7693
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 14,00 cm
Εισαγόμενο 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,90 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632679080
Αφεθείτε στα χάδια του ξεχωριστού Juliette, του νέου, υπέροχου G-Spot δονητή από την κορυφαία συλλογή Elite της εταιρίας Dream Toys και γευτείτε ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης.

Κομψός, λιτός, διακριτικός, σε πολυτελές, μαύρο χρώμα με όμορφες, χρυσές λεπτομέρειες γύρω από τη βάση και τα κουμπιά λειτουργίας του, ο Juliette είναι ιδανικός για τη διέγερση του ακριβοθώρητου, μαγικού σημείου G. Το εργονομικό του σχήμα με τον στιβαρό, ελαφρά κυρτό κορμό και την ευρεία, στρογγυλή και εύκαμπτη κεφαλή τον καθιστά εύκολα προσβάσιμο ακόμη και στις πιο κρυφές και δυσπρόσιτες γωνίες του κορμιού σας, ενώ τα 10 διαφορετικά προγράμματά του (7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες), τα οποία ξεχύνονται ορμητικά από τον ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα, τον μετατρέπουν σε πραγματικό υπέρ-όπλο ηδονής.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από ιατρική σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα και abs πλαστικό και έχει υπέροχη λεία και ομαλή υφή. Είναι εύκολος στη χρήση, ελέγχεται μέσω δύο απλών μπουτόν: το επάνω κουμπί χρησιμοποιείται για ενεργοποίηση /απενεργοποίηση του δονητή και το κάτω για αλλαγή των προγραμμάτων δόνησης. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB-pin (περιλαμβάνεται) για να αποφεύγετε τις ενοχλητικές διακοπές, ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7) για χαλαρωτικά παιχνίδια στο νερό. Συνδυάζεται ιδανικά με λιπαντικά νερού. Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών.

Διαστάσεις: μήκος: 14,0 cm, διάμετρος: 2.90 cm

Δείτε επίσης

Get Real G Spot Mini Realistic Vibrator 16cm Pink by ToyJoy
€ 26,90   € 23,90
10 Speed G-Spot Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
Sparkling Eliza Bendable Vibrator Dream Toys
€ 58,90   € 49,75
Happiness Bird Of Paradise by ToyJoy
€ 38,90   € 33,80
Happiness Tickle My Senses G-Spot Vibrator by ToyJoy
€ 38,90   € 33,90
Επιστροφή στην κορυφή