Gigi Panty Vibe Vivre Dream Toys

€ 74,90 € 66,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7894
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 9,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8720365101939
Στο αγαπημένο σας κατάστημα Bona Diva μπορείτε να βρείτε εφεξής την νέα, κομψή συλλογή ερωτικών αξεσουάρ Vivre από την Dream Toys.

Η λέξη Vivre στα γαλλικά σημαίνει “ζωή”.
Η σειρά Vivre απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που αγαπούν τα όμορφα πράγματα, επιλέγουν τα παστέλ από τα έντονα φανταχτερά χρώματα, την ποιότητα από την ποσότητα και εκτιμούν τον εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής. Ξεχωρίζουν για το απαλό ροζ χρώμα με τις ροζ-χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες και την κομψή και αριστοκρατική εμφάνιση.

Τονώστε με απόλυτη ακρίβεια το μαγικό hot-spot σας και απολαύστε μοναδικές στιγμές κλειτοριδικής διέγερσης με τον πανέμορφο Gigi, τον νέο δονητή εσωρούχων με ασύρματο τηλεχειριστήριο της εταιρείας Dream Toys.

Λιτός και διακριτικός, σε απαλό ροζ χρώμα, μικρό μέγεθος και μοντέρνα γραμμή, ο Gigi, είναι σχεδιασμένος να φοριέται στο εσωτερικό του εσωρούχου σας και, μέσω ενός γυαλιστερού ροζ χρυσού μαγνήτη που υπάρχει στην επιφάνειά του, να ασφαλίζει απόλυτα στο επιθυμητό σημείο, χαρίζοντάς σας ανείπωτη ικανοποίηση, όποια στιγμή το θελήσετε, όπου κι αν βρίσκεστε.

Διαθέτει έναν ισχυρό αλλά εξαιρετικά αθόρυβο κινητήρα, εφοδιασμένο με 3 ταχύτητες και 7 ρυθμούς δόνησης για να κινήστε πάντα στον ρυθμό των αγαπημένων σας μοτίβων και μπορείτε να τον ελέγξετε είτε από το ασύρματο τηλεχειριστήριο, είτε από το κουμπί του. Το τηλεχειριστήριο έχει εμβέλεια 5 μέτρων γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε και εκτός της κρεβατοκάμαρας ή… της ζώνης ασφαλείας σας!
Παραδώστε το χειριστήριο στον σύντροφό σας και αφήστε τον να σας εκπλήξει, παίρνοντας στα χέρια του τον έλεγχο των οργασμών σας.

Ο Gigi είναι κατασκευασμένος από συμπαγή σιλικόνη εξαιρετικά απαλής υφής χωρίς λάτεξ και επιβλαβείς φθαλικές ενώσεις και ABS με επίστρωση PU, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Ο δονητής είναι αδιάβροχος για χαλαρωτικό παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους, όχι όμως και το χειριστήριο, ως εκ τούτου πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση. Και τα δύο κομμάτια είναι επαναφορτιζόμενα, μέσω του καλωδίου USB-pin (περιλαμβάνεται). Είναι συμβατός με λιπαντικά με βάση το νερό.

Χρόνος φόρτισης: 2,5 ώρες. Χρόνος χρήσης: 1 ώρα
Μήκος 8,0 cm. Πλάτος 3,0 cm

Δείτε επίσης

Caresse Legend Wand Massager Pink by ToyJoy
€ 56,90   € 48,90
Quantum Clitoral Vibe Pink by Vibe Therapy
€ 17,90   € 14,90
Discretion Ribbed Vibrator Black by Seven Creations
€ 16,90   € 12,70
3 Speed Power Bullet Extended Breeze Black 8.50cm by BMS Factory
€ 17,90   € 15,90
OhMama! Butterfly Stimulating Finger Vibe Pink by DreamLove
€ 20,90   € 17,90
Επιστροφή στην κορυφή