Emily Romance Rabbit Vibrator by Dream Toys

€ 76,90 € 66,44


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7386
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,30 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365100413
Ταξιδέψτε στον κόσμο της διπλής απόλαυσης με την πανέμορφη Emily, τον νέο Rabbit Vibrator από την πολυτελή συλλογή Romance της εταιρίας Dream Toys.

Σε αριστοκρατικό μπορντώ, το χρώμα που χαρακτηρίζει όλη τη συλλογή, με χρυσές αποχρώσεις, η Emily ξεχωρίζει για την κομψότητα, τη φινέτσα και τη λειτουργικότητά της. Ο επιβλητικός, ελαφρά κυρτός άξονας με την παχιά, στρογγυλεμένη κεφαλή είναι ιδανικός για την τόνωση του κόλπου και του μαγικού σημείου G, ενώ τα δύο μαλακά αυτάκια στον διεγέρτη της κλειτορίδας είναι σχεδιασμένα για να“γαργαλούν” μοναδικά τα οικεία σημεία σας προσφέροντάς σας ταυτόχρονη απόλαυση.

Η Emily είναι εξοπλισμένη με δύο ισχυρούς κινητήρες, έναν στον εύκαμπτο άξονα και έναν στον διεγέρτη κλειτορίδας και 10 λειτουργίες δόνησης – 7 διαφορετικά μοτίβα και 3 ταχύτητες – σχεδιασμένα να σας οδηγήσουν βήμα- βήμα στην υπέρτατη ηδονή. Ο χειρισμός της, εξαιρετικά απλός, πραγματοποιείται μέσω τριών διαισθητικών πλήκτρων, στρατηγικά τοποθετημένων στη βάση της, ενώ είναι επαναφορτιζόμενη, μέσω μαγνητικού USB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μείνετε ποτέ… στη μέση της απόλαυσης, καθώς και αδιάβροχη (IPX7)για ξέφρενα παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους.

Είναι κατασκευασμένη από ιατρικού τύπου σιλικόνη χωρίς φθαλικές ενώσεις ,ιδιαίτερα φιλική προς το δέρμα, ασφαλή και υποαλλεργική και ABS και είναι συμβατή με λιπαντικά με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να την πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα καθαριστικό για Sex Toys και να την αποθηκεύετε ξεχωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας.

Χρήση: Για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον δονητή πατήστε παρατεταμένα το κουμπί on/off . Πατήστε σύντομα το κουμπί με το βέλος για να εκινήσετε /αλλάξετε τις δονήσεις. Το επάνω πλήκτρο ενεργοποιεί τις δονήσεις στον άξονα. Το κάτω πλήκτρο ενεργοποιεί τις δονήσεις στον διεγέρτη κλειτορίδας.. Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο με το βέλος για να απενεργοποιήσετε τις δονήσεις.

Συνολικό μήκος: 23cm, Μήκος διείσδυσης: 13cm, Μέγιστη διάμετρος: 4,3cm.
Χρόνος φόρτισης 2-3 ώρες, χρόνος λειτουργίας 1 ώρα

Δείτε επίσης

Love Rabbit Jingle Fiesta Vibrator by ToyJoy
€ 44,80
OhMama! Powerfull Dolphin Vibrator Purple DreamLove
€ 48,92   € 44,50
Eclipse Rabbit Ultra 7 Rabbitronic 17cm by Seven Creations
€ 64,90   € 58,28
Splendor Luz Rabbit Vibrator 17cm Black by ToyJoy
€ 68,90   € 62,80
G-Spot Slim Rabbit Vibrator Black by Happy Rabbit
€ 98,90
Επιστροφή στην κορυφή