Mini Rabbit 7 Function Silicone Bullet Vibrator Purple by Loving Joy

€ 28,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8673
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 14,00 cm
Εισαγόμενο 9,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Loving Joy
Τροφοδοσία 1 × AAA
Barcode 5060211963773
Προέλευση United Kingdom
Παραδοθείτε στη μαγεία της διπλής διέγερσης και απολαύστε ονειρεμένα προκαταρκτικά και θυελλώδεις, συναρπαστικές κορυφώσεις όπου και όποτε το θελήσετε με τον υπέροχο 7 Function Silicone Mini Rabbit Bullet Vibrator, τον νέο μίνι δονητή με αυτάκια από την Loving Joy.

Κομψός και αισθησιακός, σε έντονο, μοβ χρώμα, διακριτικό μέγεθος, και βελούδινα απαλή υφή, ο Mini Rabbit Bullet Vibrator είναι ιδιαίτερα εύχρηστος, καθώς η ρεαλιστική του σχεδίαση - σε σχήμα πέους- με την ελαφρώς κυρτή, κωνική κεφαλή που μοιάζει με βάλανο, ιδανική για εύκολη διείσδυση και τα τρυφερά αυτάκια κουνελιού τού παρέχει τη δυνατότητα να ανακαλύπτει τα σωστά σημεία… χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

Επιπλέον, ένα αφαιρούμενο δονητάκι, τύπου σφαίρα, εξοπλισμένο με 7 διαφορετικούς ρυθμούς δόνησης, οι οποίες ελέγχονται μέσω ενός απλού διακόπτη on-off στη βάση του, θα ικανοποιήσει με τους δυναμικούς του παλμούς και τις πιο απαιτητικές από εσάς, χαρίζοντάς σας τους εκρηκτικότερους οργασμούς της ζωής σας.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από λεία, ομαλή σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, είναι αδιάβροχος για παιχνίδια και στο ντους, ενώ χάρη στο μικρό του μέγεθος είναι εύκολος στη μεταφορά και την αποθήκευση. Για απολαυστικότερη αίσθηση σας συνιστούμε τη χρήση λιπαντικού με βάση το νερό.

Μήκος εισαγωγής: 9 cm

Για τη λειτουργία του απαιτείται 1 μπαταρία ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

Δείτε επίσης

Zephyros Thrusting Rabbit Goddess Collection Dream Toys
€ 106,90   € 85,50
Eclipse Rabbit Ultra 7 Rabbitronic 17cm by Seven Creations
€ 64,90
Rocking Bunny Vibes of Love by Dream Toys
€ 83,90   € 72,77
Alpheus Rabbit Moving Beads Goddess Collection Dream Toys
€ 108,90   € 89,80
Artemis Red Revolution by Dream Toys
€ 68,80   € 56,00
Επιστροφή στην κορυφή