TUX Silicone Cock Ring by Loving Joy

€ 49,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6398
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962868
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση United Kingdom
Ονειρεμένη διέγερση…για δύο με το εξαιρετικό TUX Remote Control Couples’ Cock Ring από την εταιρία Loving Joy και η σεξουαλική σας ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά βαρετή και ανούσια.

Ειδικά σχεδιασμένο για την απόλαυση και των δύο εραστών, το TUX είναι ένα ιδιαίτερα κομψό, διακριτικό, εκλεπτυσμένο μα και ιδιαίτερα ισχυρό δακτυλίδι πέους το οποίο διαθέτει παράλληλα και έναν σχετικά μεγάλο σε μήκος κλειτοριδικό διεγέρτη. Το Cock Ring εφαρμόζεται στη βάση του μορίου ενισχύοντας τη στύση και καθυστερώντας την εκσπερμάτιση, ενώ ο διεγέρτης χρησιμοποιείται και για την ταυτόχρονη τόνωση της πηγής του οργασμού της γυναίκας, χαρίζοντας διέγερση και στους δύο εραστές.

Το TUX διαθέτει ισχυρό μα και αθόρυβο μοτέρ, εφοδιασμένο με 7 διαφορετικά προγράμματα ταχύτητας και έντασης, τα οποία ελέγχονται μέσω ενός τηλεχειριστηρίου με ακτίνα λειτουργίας έως και 8 μέτρα για απρόσκοπτη και συνεχή λειτουργία, ακόμη και όταν δεν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο. Κάντε παιχνίδι μόνη σας ή δώστε το χειριστήριο στον σύντροφό σας και αφήστε τον να σας εκπλήξει ευχάριστα.

Το Cock Ring είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά απαλή,100% υποαλλεργική σιλικόνη για ακόμη πιο έντονες αισθήσεις και το χειριστήριο είναι επιστρωμένο με ABS και PU. Είναι επαναφορτιζόμενο για να μη μείνετε ποτέ…στα κρύα του λουτρού, ενώ είναι και αδιάβροχο για καυτά υγρά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους. Φορτίζει πλήρως σε 1,5 ώρα και αποδίδει 2,5 ώρες συνεχούς χρήσης.
Μετά τη χρήση να πλένετε προσεκτικά τα παιχνίδια σας. Να τηρείτε πάντα τους κανόνες υγιεινής.

Μήκος Cock Ring: 9.5 . Μήκος χειριστηρίου: 7cm

Δείτε επίσης

Mojo Ion Strenght Cock Ring by Icon Brands
€ 7,90
Ringo Ritz XL Black by The Screaming O
€ 12,90   € 10,90
Set of 3 Cock Rings Black by Dream Toys
€ 13,48
Stay Hard Cock Rings Pink (3 set) by Seven Creations
€ 5,90   € 4,78
Renegade Drop Cock Ring by NSNovelties
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή