Stimu Ring Vibrating Rings Of Love by Dream Toys

€ 16,80 € 13,74


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7703
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632678953
Τροφοδοσία 2 × LR41
Κάντε ένα δώρο αγάπης σε σας και την σύντροφό σας και απολαύστε και πάλι δυναμικές, σφριγηλές στύσεις διαρκείας με τον υπέροχο Stimu Ring, τον νέο, δονούμενο δακτύλιο πέους από τη σειρά Rings of Love της εταιρίας Dream Toys.

Κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική σιλικόνη υψηλής ποιότητας, ο δακτύλιος είναι σχεδιασμένος να σφιχταγκαλιάζει το πέος δημιουργώντας τεχνητό εμπόδιο και περιορίζοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή, αυξάνοντας τη διάρκεια της επαφής και καθυστερώντας την εκσπερμάτιση. Συνοδεύεται από αποσπούμενο μίνι δονητάκι μονής ταχύτητας, τύπου σφαίρα, για “έξτρα περιποίηση” της συντρόφου σας, καθώς οι ερεθιστικές δονήσεις του διεγείρουν κατά τη διείσδυση και την κλειτορίδα της προσφέροντάς της ανείπωτη ευχαρίστηση.

Το Stimu Ring είναι ιδιαίτερα ελαστικό - μπορεί να μεγαλώσει ως και 3 φορές σε μέγεθος – ενώ είναι και αδιάβροχο για χρήση και στο ντους. Λειτουργεί με ένα μόνο κουμπί on/off για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Απαιτούνται 2 μπαταρίες τύπου LR41(περιλαμβάνονται).

Για βελτιστοποίηση της αίσθησης να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό νερού. Να το καθαρίζετε προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.
Διάμετρος εσωτερικά:2,7 cm, διάμετρος εξωτερικά: 5,4 cm

Δείτε επίσης

'Yours And Mine' Vibrating Love Ring by Fifty Shades of Grey
€ 26,90
Black Rubber Rings 3 Set by Calexotics
€ 8,90   € 6,44
Renegade Stamina Cock Rings by NSnovelties
€ 6,90
Thin Stretchy Lasso All Time Favorites Dream Toys
€ 7,78
Ramrod Vibrating Cock Ring and Ball Ring with Remote Black Dream Toys
€ 58,90   € 48,90
Επιστροφή στην κορυφή