Tori The Girl Next Door Realistic Pussy Dream Toys

€ 26,80 € 22,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7730
Είδος Αυνανιστήρια
Υλικό TPE
Μήκος 22,50 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101526
Σταματήστε να ονειρεύεστε την καυτή γειτόνισσα… και αρχίστε να πραγματοποιείτε όλα όσα έχετε φαντασιωθεί μαζί της με τα υπέροχα Strokers/ Masturbators/Pussies της super hot συλλογής The Girl Next Door από την εταιρία Dream Toys.

Τα ερωτικά αξεσουάρ της συλλογής είναι κατασκευασμένα από άοσμο TPE (Ελαστομερές θερμοπλαστικό) ή αλλιώς Pure Skin, υλικό γνωστό για την ασύγκριτη απαλότητα, τη μοναδική ελαστικότητα, και την ζωντανή, υπέρ-ρεαλιστική αίσθηση. Τα Strokers και τα Masturbators διαθέτουν άνοιγμα και στα δύο άκρα για μεγαλύτερη άνεση στη χρήση. Καθαρίζονται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι, ενώ λόγω της πορώδους σύστασης του υλικού τους συνιστάται να απολυμαίνονται πολύ προσεκτικά πριν τη χρήση τους με ένα ποιοτικό καθαριστικό για sex toys και να διατηρούνται χωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στην καθαριότητα απαιτείται αν εκσπερματίζετε στο εσωτερικό τους!

Τι μπορεί να πει κανείς για την Tori Black, την καλλονή με την τέλεια φυσική ομορφιά, το πρόστυχο, αμαρτωλό στόμα και το μαγικό σεξαπίλ; Μόνο ότι θα σας κάνει να παρακαλάτε για περισσότερα!

Τώρα μπορείτε να την απολαμβάνετε όποτε, όπου και με όποιον τρόπο θέλετε! Εργονομικά σχεδιασμένη με ένα ανάγλυφο εσωτερικό κανάλι γεμάτο διεγερτικές ραβδώσεις, δακτυλίους και εξογκώματα και ένα σφικτό στόμιο για έντονη αναρρόφηση, η Tori είναι ένα από τα καλύτερα Masturbators που κυκλοφορούν στην αγορά και μαζί της θα βιώσετε τη ρεαλιστικότερη αίσθηση διείσδυσης ever.

Το κάτω μέρος της ανοίγει ή κλείνει για να προσαρμόζετε την ισχύ της αναρρόφησης ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Είναι τοποθετημένη σε κύπελλο φτιαγμένο από ABS με καπάκι και αφαιρούμενο πάτο για άνετο, σταθερό κράτημα, σωστή υγιεινή και εύκολο καθάρισμα.

Ασφαλές για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ.
Μήκος: 22,5 cm. Διάμετρος: 8,5 cm. Μέγεθος αιδοίου: Μήκος: 19.5 cm. Διάμετρος: 5.0 cm

Δείτε επίσης

Palm Pal Mouth UR3 by Doc Johnson
€ 18,90
Riley The Girl Next Door Pocket Pussy Dream Toys
€ 19,80   € 18,42
Fleshlight Adriana Chechik Empress Vagina
€ 64,90   € 59,80
Fleshlight Ice Crystal Vagina
€ 64,90   € 59,78
Cheap Thrills Anal - The Cheerleader by Calexotics
€ 16,90   € 14,78
Επιστροφή στην κορυφή