Lemon Squeeze Love Balls The Candy Shop by Dream Toys

€ 38,90 € 27,87


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8110
Είδος Love Balls
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365100536
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τη νέα σειρά Candy Shop από την Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Τα παιχνίδια της κομψής αυτής συλλογής μαγνητίζουν το βλέμμα με τα απαλά, παστέλ χρώματα και τα όμορφα σχήματα. Κάθε παιχνίδι της συλλογής έχει διαφορετικό χρώμα και όνομα που παραπέμπει ή αντιστοιχεί σε αυτό.

Βιώστε μαγικές στιγμές απόλαυσης με το υπέροχο Lemon Squeeze, το νέο σετ Κολπικές Μπάλες από την νεανική συλλογή Candy Shop, ένα ξεχωριστό ερωτικό παιχνίδι σχεδιασμένο να τονώνει, να ενισχύει και να εκγυμνάζει με ευκολία τους μύες του πυελικού εδάφους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη σεξουαλική ευχαρίστηση, διατηρώντας παράλληλα τα τοιχώματα του κόλπου ελαστικά και ευαίσθητα στην σεξουαλική διέγερση και ευχαρίστηση.

Το σετ περιέχει μία διπλή και μία μονή θήκη σε έντονο κίτρινο χρώμα κατασκευασμένες από λεία, ομαλή σιλικόνη, με μακρύ καλώδιο ανάκτησης για μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς και 3 εναλλάξιμα ζευγάρια μπάλες με κινούμενα μεταλλικά σφαιρίδια στο εσωτερικό τους, βάρους 10 γραμμαρίων, 20,33 γραμμαρίων και 34,48 γραμμαρίων, οι οποίες θα φροντίσουν για την σεξουαλική σας υγεία και διασκέδασή.

Μπορείτε να τοποθετήσετε μία ή και δύο μπάλες στη θήκη. Ξεκινήστε με την ελαφρύτερη μπάλα ή τον ελαφρύτερο συνδυασμό μπαλών και με την πάροδο του χρόνου προχωρήστε και σε άλλες “συνθέσεις ”, ώσπου να επιτύχετε το ιδανικό βάρος για εσάς. Το βάρος μπορεί να μεταβληθεί από 24,7 έως 101,5 γραμμάρια.
Ξεκινά από 24,7 γραμμάρια (η πιο ελαφριά μπάλα στη μονή θήκη) και φτάνει στα 101,5 γραμμάρια (οι δύο πιο βαριές μπάλες στη διπλή θήκη).
Το βάρος της μονής θήκης όταν είναι άδεια είναι 14,7 γραμμάρια. Το βάρος της διπλής θήκης όταν είναι άδεια είναι 24,3 γραμμάρια.

Για βέλτιστη αίσθηση να την χρησιμοποιείτε πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να την καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών.
Αδιάβροχο IPX7
Χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ. 100% ασφαλές για το σώμα

Διαστάσεις: Μονή θήκη: Μήκος 12,6 cm, Πλάτος 3,6 cm, Βάθος 3,2 cm.
Διπλή θήκη: Μήκος 17,8 cm, Πλάτος 3,6 cm, Βάθος 3,2 cm.

Δείτε επίσης

Inner Goddess Mini Silver Pleasure Balls 85gr by Fifty Shades of Grey
€ 33,90   € 28,50
L1a Love Balls Black by Ovo
€ 39,80
Desi Love Balls Pink by FeelzToys
€ 22,90   € 16,80
Rock n Roll Balls Βιολετί by ToyJoy
€ 15,90
Fascinate Balls Black by Vibe Therapy
€ 22,50
Επιστροφή στην κορυφή