'Pleasure Intensified' Anal Beads by Fifty Shades of Grey

€ 28,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4430
Είδος Love Beads
Μήκος 25,00 cm
Εισαγόμενο 18,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Μέγιστη διάμετρος 2,40 cm
Χρώμα Μαύρo
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060108819770
Προέλευση United Kingdom
Η εταιρία Lovehoney παρουσιάζει, μέσα από την επίσημη συλλογή Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι, το Pleasure Intensified, ένα εξαιρετικά κομψό, ανατομικά σχεδιασμένο, unisex σετ από έξι πρωκτικές χάντρες σιλικόνης, ιδανικό για τους αρχάριους αλλά και πιο έμπειρους anal players που θέλουν να γευτούν τον μαγικό κόσμο των backdoor απολαύσεων.

Η κάθε μία από τις έξι χάντρες έχει τοποθετηθεί σε ιδανική απόσταση από την άλλη, η διάμετρός τους αυξάνεται σταδιακά - ξεκινούν από αυτή με το μικρότερο μέγεθος και καταλήγουν σε αυτή με το μεγαλύτερο, προκειμένου να επιτυγχάνεται η μέγιστη τόνωση - και ενώνονται με μία λαβή – δακτύλιο, η οποία εξασφαλίζει σταθερό και ασφαλές κράτημα.

Εισάγετε τις χάντρες μέχρι το σημείο που αισθάνεστε άνετα και ανακαλύψτε τις συναρπαστικές αισθήσεις της πρωκτικής πίεσης. Οι τρεις πρώτες χάντρες διαθέτουν ιδανικό μέγεθος για τους καινούριους “παίκτες”, καθώς προσφέρουν μία ήπια και χαλαρή ώση. Οι επόμενες τρεις είναι κατάλληλες για τους πιο έμπειρους στο anal play, καθώς ασκούν μια δυνατή και έντονη πίεση, για την απόλαυση της οποίας απαιτείται σταδιακή “προσαρμογή ”.

Για αξέχαστες, στιγμές ερωτικής διέγερσης, ακολουθήστε τη συμβουλή του E.L. James όπως διατυπώνεται μέσα από τα λόγια του Christian, του πρωταγωνιστή της ερωτικής τριλογίας. “Θα επιτύχεις πολύ πιο διαρκείς και έντονες οργασμικές συσπάσεις, αν αφαιρέσεις τις χάντρες κατά τη διάρκεια της κορύφωσης”. Δοκιμάστε το!

Το Pleasure Intensified beads είναι εύκαμπτο για να ταιριάζει απόλυτα στις καμπύλες του σώματος, άοσμο, απαλό και μεταξένιο στην αφή, κατασκευασμένο από ένα εξαιρετικά υγιεινό, πλήρως υποαλλεργικό και φιλικό προς το σώμα υλικό σιλικόνης, το οποίο δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις ή λάτεξ. Κατά τη διάρκεια της χρήσεις τα beads παίρνουν σταδιακά τη θερμοκρασία του σώματος, προσφέροντάς σας ακόμη πιο ευχάριστη αίσθηση.

Μετά από κάθε χρήση πλύντε πολύ καλά το προϊόν με ζεστό νερό και σαπούνι. Πλένεται και στο πλυντήριο πιάτων, ωστόσο δεν το συστήνουμε γιατί μετά από αρκετά πλυσίματα μπορεί να θαμπώσει το χρώμα του.
Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα πολύ καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.
Στην παραμικρή ένδειξη ευαισθησίας αφαιρέστε το αμέσως!

Το Pleasure Intensified beads έχει συνολικό μήκος: 25,4 cm., μήκος διείσδυσης: 17,78 cm και περίμετρο, στο μεγαλύτερο σημείο του 7,8cm

Δείτε επίσης

10 Function Vibrating Anal Beads Loving Joy
€ 27,90
Thai Toy Beads Purple by ToyJoy
€ 7,90   € 5,90
Flexi Felix Beads By Fun Factory
€ 29,90   € 26,90
Silicone Anal Beads Black by Sportsheets
€ 29,90   € 23,80
OhMama! Leveled Silicone Butt Plug 9cm Black DreamLove
€ 11,90   € 9,80
Επιστροφή στην κορυφή