Smooth Silicone Dildo 15cm by Loving Joy

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7058
Είδος Κλασσικά Dildos / Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 15,00 cm
Εισαγόμενο 14,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,80 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963865
Προέλευση United Kingdom
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Μαύρo
Βιώστε έντονες κολπικές διεισδύσεις, αλλά και ανεπανάληπτες πρωκτικές απολαύσεις με το υπέροχο Smooth Silicone Dildo 6 Inch από την εταιρία Loving Joy.

Λιτό, διακριτικό και απέριττο, με λεία, απαλή υφή και μοντέρνα εργονομική σχεδίαση, το Smooth Silicone Dildo θα σας χαρίσει ονειρεμένες, συναρπαστικές κορυφώσεις, μόλις ο καλοσχηματισμένος, δυναμικός κορμός του με την ελαφρά κυρτή, στρογγυλεμένη άκρη, διεισδύσει μέσα σας και αγκαλιάσει τα καλά κρυμμένα “ερωτικά σας κέντρα”.

Το πανέμορφο αυτό pecker eίναι κατασκευασμένο από ιατρικού τύπου σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι ιδανικό τόσο για solo εμπειρίες, όσο και για duo συνεδρίες. Στη βάση του διαθέτει βεντούζα, η οποία κολλάει σταθερά σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια επιθυμείτε για απολαυστικά handsfree παιχνίδια. Είναι συμβατό και με ζώνες strap-on!

Το διακριτικό του μέγεθος σας δίνει τη δυνατότητα να το έχετε πάντα μαζί σας, στα ταξίδια, τις βόλτες, στη δουλειά. Να το συνοδεύετε πάντα με ένα άριστης ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να το αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας.
Μήκος διείσδυσης: 14,5cm.

Για όσους επιθυμούν πιο διακριτικά μεγέθη ή είναι αρχάριοι στα παιχνίδια με τη χρήση ερωτικών βοηθημάτων, στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε και το λίγο μικρότεροαδελφάκι του, το Slimline Silicone Dildo 5 Inch.

Δείτε επίσης

Twisted Bulb Tip Dildo Blue Calexotics
€ 39,80
Strap On Dong 15cm Medium Black by Taboom
€ 28,90
Slimline Silicone Dildo Black by Loving Joy
€ 18,80
Riley Silicone Dildo Pink by Maia Toys
€ 32,90   € 28,90
Harness Dildo Medium 14cm Purple ToyJoy
€ 31,90
Επιστροφή στην κορυφή