Premium Silicone Dildo 17.80cm Thermo Reactive Flesh by Dream Toys

€ 34,90 € 31,55


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6940
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Υλικό Σιλικόνη
Μήκος 17,80 cm
Εισαγόμενο 14,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,30 cm
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632676195
Αφεθείτε στη μαγεία του “σχεδόν αληθινού” και απολαύστε μοναδικές εμπειρίες διείσδυσης με το υπέροχο Premium Silicone Dildo 7", το νέο πανέμορφο ομοίωμα πέους από την ρεαλιστική σειρά Real Love της εταιρίας Dream Toys.

Δυναμικό, ελκυστικό και σέξι, με μεταξένια απαλή υφή, εργονομική σχεδίαση και απόλυτη λειτουργικότητα, το Dildo θα σας ενθουσιάσει με τον στητό, γεμάτο μικρές φλέβες και πτυχώσεις ευθυτενή κορμό του, την εντυπωσιακή, έντονη βάλανο και τα ζουμερά, τρυφερά μπαλάκια του και θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες, ρεαλιστικές εμπειρίες διείσδυσης, γεμίζοντάς σας επιθυμία και ενθουσιασμό.

Εξοπλισμένο με άξονα διπλής πυκνότητας - σκληρό δηλαδή εσωτερικό πυρήνα, καλυμμένο με το πατενταρισμένο υλικό Silexpan για βέλτιστη πυκνότητα και ευελιξία και εξαιρετικά μαλακή επίστρωση σιλικόνης στην εξωτερική πλευρά, για σούπερ ρεαλιστική αίσθηση και ασύγκριτη εμπειρία απόλαυσης - το Silicone Dildo είναι ένα extra premium ομοίωμα με πολλά προτερήματα. Το Dildo διαθέτει, επίσης σημαντικές θερμοαντιδραστικές (Thermo Reactive) ιδιότητες. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται πιο μαλακό όταν θερμαίνεται σε καυτό νερό ή σε φούρνο μικροκυμάτων και σκληραίνει, όταν ψύχεται σε κρύο νερό ή στο ψυγείο. Στο κάτω μέρος του ομοιώματος υπάρχει ισχυρή βεντούζα, η οποία κολλάει εύκολα σε κάθε λεία επιφάνεια, αφήνοντας τα χέρια ελεύθερα για… δράση.

Με ιδανικές διαστάσεις, απόλυτα ικανοποιητικές για τους πολύπειρους αλλά και τους πρωτάρηδες, το Premium Silicone Dildo είναι ένα must have αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από καμία ερωτική συλλογή. Να συνοδεύεται πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να πλένεται με ζεστό νερό και ήπιο αντιβακτιριακό σαπούνι.

Ιδανικό και για ζώνες strap-on.
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε και το λίγο μεγαλύτερο αδερφάκι του σε μαύρο χρώμα για σας που αγαπάτε τις… πιο σκουρες αποχρώσεις.
Διαστάσεις: Διάμετρος 3.3 cm, Συνολικό Μήκος 17,80 cm.

Δείτε επίσης

Addicted Strapless Strap On with RNA without Subjection Skin by DreamLove
€ 32,80   € 27,50
Mr Intense 26 Realistic Cock 22cm by DreamLove
€ 39,80   € 34,90
Ultra Realistic Dildo Dual Density Flesh 20cm by Dream Toys
€ 39,70   € 35,85
Delta Club Silicone Dildo 23cm DreamLove
€ 44,80   € 37,90
Mr Intense 12 Realistic Cock 18.2cm by DreamLove
€ 27,90   € 22,78
Επιστροφή στην κορυφή