Silicone Curved Anal Stud Black by Calexotics

€ 34,90 € 31,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8542
Είδος Κλασσικά Dildos
Μήκος 15,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770102768
Υλικό Σιλικόνη
Είτε είστε ντροπαλός αρχάριος είτε anal sex master, το Silicone Curved Anal Stud, ο νέος πρωκτικός massager της CalExotics, είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει όλους όσους αναζητούν ευχαρίστηση από την “οπισθοφυλακή”.

Ο massager διαθέτει έναν εύκαμπτο, στιβαρό κορμό που μοιάζει με καλοσχηματισμένο πέος, ο οποίος θα αγκαλιάσει φυσικά τις καμπύλες σας, και θα στοχεύσει με ακρίβεια τις ερωτογενείς περιοχές του σώματός σας και μία στρογγυλεμένη, παχιά κεφαλή με ελαφριά κλίση, η οποία θα σας προσφέρει εύκολη και άνετη διείσδυση. Στη βάση του υπάρχει ισχυρή βεντούζα που του επιτρέπει να κολλάει σταθερά σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, εξασφαλίζοντας μοναδική hands free απόλαυση και μέγιστη ασφάλεια, όσο βαθιά κι αν παίζετε. Επιπλέον, εφαρμόζει τέλεια με πολλές ζώνες strap-on , ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ανταλλακτικό ομοίωμα.

Είναι κατασκευασμένος από απαλή, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, υποαλλεργική σιλικόνης σατινέ φινιρίσματος, χωρίς ραφές, και είναι σχεδιασμένος για χρήση από αρχάριους αλλά και πιο έμπειρους παίκτες και των δύο φύλων.

Είναι αδιάβροχος για ατελείωτη διασκέδαση και στο νερό. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Για μεγαλύτερη ευχαρίστηση και αποφυγή τραυματισμών να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Συνολικό μήκος: 16 cm, διάμετρος: 3,5 cm.
Για τους αρχάριους χρήστες, στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva διατίθεται και το ελαφρώς μικρότερο και αρκετά λεπτότερο αδελφάκι του, το Slim Anal Stud με διάμετρο μόλις 2,5 cm.

Δείτε επίσης

Rune Royal Mythology Fantasy Dildo 17cm Brown DreamLove
€ 39,70
Magnum Dildo 18.50cm Black by Fun Factory
€ 54,90
Ella Black 19cm by Lelo
€ 64,90
Dion Galactic Mythology Fantasy Dildo 15cm Purple DreamLove
€ 34,90   € 31,95
Pride Cheeky BoyToy by ToyJoy
€ 32,90   € 29,80
Επιστροφή στην κορυφή