FantASStic XL Double Drop Plug by Dream Toys

€ 36,90 € 24,94


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8160
Είδος Butt Plugs - Σφήνες / Love Beads
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,40 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365102356
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Μαύρo
Ανακαλύψτε τις κρυμμένες ηδονές της anal διασκέδασης με το ξεχωριστό XL Double Drop Plug, το νέο, διπλό πρωκτικό βύσμα από την kinky συλλογή FantASStic της εταιρίας Dream Toys.

Το παιχνίδι διαθέτει δύο ίδιου μεγέθους, ενωμένα μεταξύ τους βύσματα σε εντυπωσιακό σχήμα σταγόνας για γεμάτη, χορταστική αίσθηση, το καθένα εκ των οποίων διευρύνεται σταδιακά χαρίζοντας ισχυρή διέγερση στις νευρικές απολήξεις της περιοχής του σφιγκτήρα, ελαφρά κωνικό άκρο για άνετη διείσδυση χωρίς τραυματισμούς των πρωκτικών τοιχωμάτων, στιβαρή βάση σε σχήμα δακτυλίου (O-Ring) για μέγιστη ασφάλεια και σταθερότητα και εύκολη αφαίρεση, όσο βαθιά και δυνατά κι αν παίζετε, καθώς και λεία, απαλή υφή για μεταξένια αίσθηση.

Το XL Double Drop Plug είναι κατασκευασμένο από υποαλλεργική σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις, απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι αδιάβροχο για παιχνίδι στο μπάνιο ή το ντους.
Μετά την χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών. Για βέλτιστη αίσθηση να το συνδυάζετε πάντα με λιπαντικά νερού.

Ιδανικό για μεσαίους λάτρεις των backdoor απολαύσεων Κατάλληλο για σόλο διασκέδαση αλλά και για χρήση μαζί με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Tip για τους πιο έμπειρους χρήστες: Tραβήξτε απότομα τον δακτύλιο, αφαιρώντας και τα δύο βύσματα ταυτόχρονα και ζήστε έντονη, ισχυρή διέγερση όπως ποτέ ξανά.

Μήκος: 20,0 cm, διάμετρος: 4,4 cm

Δείτε επίσης

Jelly Rancher Smooth Small Plug Purple by NS Novelties
€ 16,90
7 Speed Pearls Petite Sensation Purple by Rocks Off
€ 28,90
Dr Joel Silicone Prostate Locator 12cm by Calexotics
€ 22,90
Jelly Rancher Smooth Small Plug Black by NS Novelties
€ 16,90
Fanus Handmade Glass Butt Plug Passion Glass
€ 109,00
Επιστροφή στην κορυφή