10 Functions FantASStic Vibrating Anal Plug by Dream Toys

€ 33,80 € 28,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7697
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 14,00 cm
Εισαγόμενο 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία 1 × AAA
Barcode 8720365101366
Χρώμα Μαύρo
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε πλέον τα παιχνίδια της νέας, φανταστικής συλλογής FantASStic της εταιρίας Dream Toys. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ισορροπημένη συλλογή με αξεσουάρ μεμονωμένα ή και σετ των 3 τεμαχίων, παιχνίδια διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών, με δόνηση και χωρίς δόνηση, τα οποία θα σας συναρπάσουν με την ομορφιά και την χρηστικότητά τους.

Ανακαλύψτε νέους τρόπους ηδονής και ξεπεράστε ταμπού και προκαταλήψεις με το υπέροχο Vibrating Anal Plug το νέο, δονούμενο πρωκτικό βύσμα από την σέξι, anal συλλογή FantASStic της εταιρίας Dream Toys.

Το αισθησιακό του περίγραμμα, με το κομψό, κωνικό άκρο, κατάλληλο για άνετη διείσδυση και το σταδιακά διευρυνόμενο, ευέλικτο και στιβαρό σώμα, σχεδιασμένο για έντονη στοχευμένη διέγερση, θα τονώσει υπέροχα το ευαίσθητο, γεμάτο νευρικές απολήξεις πρωκτικό κανάλι και το μαγικό P-spot, ενώ η μεταξένια, λεία, ομαλή υφή και η άριστη λειτουργικότητά του θα ξεσηκώσουν τις αισθήσεις σας, χαρίζοντάς σας εκρηκτικές κορυφώσεις. Το βύσμα είναι εξοπλισμένο με έναν αφαιρούμενο δονητή (τύπου σφαίρα), εφοδιασμένο με 10 ρυθμούς δόνησης, ελεγχόμενο, μέσω ενός απλού κουμπιού στην βάση του παιχνιδιού, ο οποίος θα μεταφέρει ισχυρά κύματα πάθους στα γλυκά σημεία σας που θα σας στείλουν στους επτά ουρανούς, καθώς και με μία πλατιά βάση σε σχήμα άγκυρας, η οποία εξασφαλίζει ότι το βύσμα θα παραμείνει σταθερά στη θέση του όσο δυνατά κι αν παίζετε, ενισχύοντας την αίσθηση ασφάλειας.

Το Plug είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις. Επιπλέον είναι αδιάβροχο για χαλαρό παιχνίδι και στο νερό.
Να το συνοδεύετε πάντα με ένα συμβατό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.

Το Bullet απαιτεί μπαταρία 3x LR44 (περιλαμβάνεται).
Σε μέγεθος ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας, στα ταξίδια, στις εκδρομές, στις βόλτες, στο γραφείο.

Μήκος 14,0 cm Διάμετρος:3,5 cm

Δείτε επίσης

Prostate Massager PowerPlug 10cm Red by ToyJoy
€ 14,90   € 11,90
Naughty Boy 7 Speed Black by Rocks Off
€ 64,90   € 54,90
King Cock U-Shaped Small Double Trouble 13cm Vanilla by Pipedream
€ 28,90   € 24,80
OhMama! Realistic Silicone Butt Plug 10cm Black DreamLove
€ 13,90   € 11,90
Pull Butt Plug Small Flirts Pink Dream Toys
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή