Gold Butt Plug with Diamond Red Jewel Medium Taboom

€ 17,90 € 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7566
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 8,00 cm
Εισαγόμενο 7,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Taboom
Barcode 8713221824783
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Χρυσό
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Προσθέστε μοναδική λάμψη και glamour στις backdoor ερωτικές σας συνευρέσεις με την υπέροχη Butt Plug With Diamond Jewel Small τη νέα πρωκτική σφήνα με κόσμημα από την kinky συλλογή Bondage in Luxury της εταιρίας Taboom.

Πολυτελής, κομψή και εντυπωσιακή, με αισθησιακές, σέξι καμπύλες και υπέροχο, εργονομικό σχήμα, η σφήνα έχει σχεδιαστεί για ηδονικές backdoor απολαύσεις. Είναι κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας αλουμίνιο σε λαμπερό χρυσαφί χρώμα και έχει διακοσμηθεί με ένα πανέμορφο ρουμπινί κρύσταλλο στο βάση της.

Το κωνικό άκρο, το λείο, βολβοειδές σώμα και ο λεπτός λαιμός προσφέρουν εξαιρετική υφή, σταθερό χειρισμό, καθώς και μία απίθανα δροσερή αίσθηση κατά τη διείσδυση που θα σας εκπλήξει ευχάριστα, ενώ το υλικό κατασκευής της ενδείκνυται για παιχνίδια “ζεστού-κρύου”. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την βάλετε για λίγο στο ψυγείο ή κάτω από ζεστό τρεχούμενο νερό, προσθέτοντας μια άλλη διάσταση στις ερωτικές σας δραστηριότητες.

Με μέγιστο μήκος διείσδυσης 5 εκατοστά και μέγιστη διάμετρο 2,5 εκατοστά, το Butt Plug είναι κατάλληλο για αρχάριους χρήστες. Οι πιο έμπειροι στο anal play, μπορούν στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva να προμηθευτούν το λίγο μεγαλύτερο αδελφάκι του, το Butt Plug With Diamond Jewel Medium, με εισχωρήσιμο μήκος 6 cm και μέγιστη διάμετρο 3,2 cm ή όποιο άλλο Plug επιθυμούν μέσα από τη μεγάλη συλλογή μας.

Δείτε επίσης

Rear Assets Multicolor Medium Butt Plug by NSNovelties
€ 18,90   € 16,90
Glams Xchange Black Silicone Butt Plug Medium with 3 Round Gems NS Novelties
€ 15,90   € 13,85
Gleaming Love Multicolor Plug Small Dream Toys
€ 15,90   € 14,68
Anal Training Kit 3 Set by Colt
€ 40,90
OhMama! Single Bead Silicone Butt Plug 8cm Black DreamLove
€ 13,90   € 11,90
Επιστροφή στην κορυφή