Rock Army 4 Strap Harness with 3 Rings + Rock Army Crusader Dildo 21.50cm DreamLove

€ 88,40 € 76,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8250
Είδος Strap On
Μήκος 21,50 cm
Εισαγόμενο 18,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,40 cm
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Barcode D-227454
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Η εταιρία Rock Army παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την νέα συλλογή ομοιωμάτων πέους από άριστης ποιότητας TPR, υλικό 100% υποαλλεργικό, ιδανικό για ανεπανάληπτες εμπειρίες απόλαυσης.

Η ρεαλιστική τους σχεδίαση, προσεγμένη στην παραμικρή της λεπτομέρεια, θα ενισχύσει τη φυσική τους γοητεία ενώ το υλικό διπλής πυκνότητας με το οποίο είναι επενδυμένα – ένας σκληρός εσωτερικός πυρήνας για βέλτιστη πυκνότητα και ευελιξία και μία απαλή και μαλακή επίστρωση εξωτερικά, για σούπερ ρεαλιστική αίσθηση θα σας προσφέρει διπλάσια οικεία διασκέδαση.
Ψάχνετε για μέγιστο ρεαλισμό και άνεση; Με το υπέροχο Dual Density Crusader θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές και ασυναγώνιστες εμπειρίες διείσδυσης.

Το ελαφρά στρογγυλεμένο κεφαλάκι του, με την έντονη ζουμερή βάλανο σε συνδυασμό με τον δυναμικό, μακρύ κορμό του με τις διάχυτες, διογκωμένες φλέβες στην επιφάνειά του, την απαλή ματ επιφάνεια την ομαλή υφή και τη βελούδινη αίσθηση, το καθιστούν ιδανικό για άνετες, χορταστικές διεισδύσεις ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς από εσάς. Επιπλέον, η πλατιά βάση του με την ισχυρή βεντούζα στο κάτω μέρος της θα σας…λύσει τα χέρια στις σόλο συνεδρίες σας, καθώς μπορείτε να το κολλήσετε σε κάθε λεία επιφάνεια, αφήνοντάς σας απεριόριστη ελευθερία κινήσεων.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα δύο φύλα.
Για κολπική και πρωκτική χρήση.

Το ομοίωμα είναι άοσμο αδιάβροχο και καθαρίζεται εύκολα με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Για εντονότερη αίσθηση να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Μήκος: 21,5cm, μήκος διείσδυσης: 18cm, διάμετρος: 4,4cm.

Με ιδιαίτερα πλούσιες διαστάσεις, το Dildo είναι ιδανικό για τολμηρούς έμπειρους χρήστες, που θέλουν να δοκιμάσουν… ή να ξεπεράσουν τα όριά τους. Συμβατό και με ζώνες strap-on
Για τους λάτρεις των πιο “διακριτικών ” διαστάσεων στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε και τα μικρότερα αδελφάκια του.

Και μαζί του το απαραίτητο συνοδευτικό αξεσουάρ! Η υπέροχη Rock Army Four Strap Harness, η εξαιρετική γυναικεία ζώνη από PU με μεταλλικές λεπτομέρειες, σε επιβλητικό μαύρο χρώμα, σχεδιασμένη να εφαρμόζει τέλεια γύρω από τη μέση ή τους γλουτούς, χάρη στους τέσσερις πλήρως ρυθμιζόμενους, νάιλον ιμάντες της και το καλαίσθητο κλείσιμο στο πίσω μέρος της, το οποίο της χαρίζει ξεχωριστή νότα πολυτέλειας. Στο κέντρο της ζώνης υπάρχει υποδοχή, στην οποία τοποθετούνται τα ομοιώματα για… ολοκληρωμένη διασκέδαση. Στη συσκευασία θα βρείτε επιπλέον 3 εύκαμπτους δακτυλίους διαφορετικών μεγεθών για να εναλλάσσετε όλα τα μεγέθη dildos της εταιρίας.

Τα παιχνίδια πωλούνται είτε ως σετ είτε και ξεχωριστά!

Δείτε επίσης

Hollow Vibrating Strap On 15cm Black by Pipedream
€ 44,90   € 39,80
Beginner's Strap on for Him 11.50cm by Pipedream
€ 42,90   € 32,80
Hollow Vibrating Strap On 25cm Natural by Pipedream
€ 46,90   € 41,40
Rock Army 4 Strap Harness with 3 Rings + Rock Army Avenger Dildo 19cm DreamLove
€ 86,90   € 76,90
Hollow Vibrating Strap On 20cm Natural by Pipedream
€ 56,90   € 47,86
Επιστροφή στην κορυφή