Ero Prorino Erection Cream for Men 100ml by HOT Austria

€ 22,90 € 18,30


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8634
Είδος Διεγερτικά
Βάρος 100 ml
Εταιρεία HOT Products Austria
Προέλευση Austria
Barcode 4042342003307
Απολαύστε την πιο άγρια, την πιο δυνατή, την πιο σκληρή στύση της ζωής σας με τη Prorino Erection Cream For Men, τη νέα διεγερτική κρέμα, ενισχυμένη με Ginkgo Biloba, Red Ginseng και Potency Wood από την σειρά Ero της αυστριακής εταιρίας Hot.

Τα εξαιρετικά εκχυλίσματα της σύνθεσής της θα συνδράμουν στη καλύτερη αιμάτωση της περιοχής ενισχύοντας κατά συνέπεια το μέγεθος και το πάχος του μορίου, καθώς και τη δυναμική της στύσης, ενώ παράλληλα θα βοηθήσουν και στην μείωση της ευαισθησίας της περιοχής, προσφέροντας μεγαλύτερη αντοχή, διάρκεια και ένταση της ικανοποίησης. Επιπλέον, τα άριστης ποιότητας φυτικά έλαια θα περιποιηθούν την επιδερμίδα σας, χαρίζοντάς της μοναδική απαλότητα.

Το Protency wood ή Muira Puama είναι βότανο ιθαγενές του δάσους του Αμαζονίου της Βραζιλίας και της Γουιάνα. Ήδη από την αρχαιότητα, οι ντόπιοι το χρησιμοποιούσαν για τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας στους άνδρες, καθώς και για την καταπολέμηση της μυϊκής αδυναμίας και της κόπωσης. Σήμερα είναι γνωστό ότι βοηθά πρωτίστως στην απόκτηση στύσης, αλλά και στην ενίσχυση της σεξουαλικής ορμής και της σεξουαλικής ευχαρίστησης.

Το Ginseng συνδέεται με τη ζωτικότητα και την αντοχή του σώματος καθώς επίσης και με την σεξουαλική υγεία και διέγερση, ενώ μια έρευνα του 2013 έδειξε ότι το μπορεί να βελτιώσει τη στυτική απόκριση χαλαρώνοντας ορισμένους μύες γύρω από τους ιστούς του πέους, ενώ τo Ginkgo Biloba βότανο με υψηλή περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή, τερπενοειδή και αμινοξέα, είναι γνωστό για τη συμβολή του στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας.

Εύκολη στη χρήση. Απλώνεται και απορροφάται εύκολα. Δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Απαιτεί ελάχιστη ποσότητα, η οποία τοποθετείται στο πέος κάνοντας ελαφρές μαλάξεις.

Δείτε επίσης

Vagina Tightening Spray 30ml by Shiatsu
€ 19,90   € 16,40
Joyful Stimulation Gel Ginger & Cinnamon 30ml by Shiatsu
€ 18,90   € 16,90
Superhero Delay Spray 20ml by Pjur
€ 15,90
Prorino XXL Cream for Men (New Formula) 50ml by HOT Products
€ 22,90   € 16,60
ERO Clitoris Stimulating Cream for Women 30ml by HOT Austria
€ 18,90   € 14,90
Επιστροφή στην κορυφή