Prorino XXL Cream for Men Rino Strong 50ml by HOT Austria

€ 19,40


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8636
Είδος Διεγερτικά
Βάρος 50 ml
Εταιρεία HOT Products Austria
Προέλευση Austria
Barcode 4042342004144
Αυξήστε τις διαστάσεις του μορίου σας και παράλληλα βελτιώστε την αντοχή, τη διάρκεια και την ένταση της οργασμικής κορύφωσης με την Prorino XXL Strong, την νέα, extra δυνατή, τονωτική κρέμα, ενισχυμένη με εκχύλισμα του φλοιού του δέντρου Muira Puama (Βραζιλιάνικο Muira) και ταυρίνη από την αυστριακή εταιρία Hot.

Εμπλουτισμένη με φυσικά εκχυλίσματα και άριστης ποιότητας φυτικά έλαια, η κρέμα προσφέρει διεγερτική αίσθηση διαρκείας, αυξημένη αντοχή και ευαισθησία και παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σας σε βάθος, χαρίζοντάς της μοναδική απαλότητα.

Το Protency wood ή Muira Puama, γνωστό και ως "Viagra του Αμαζονίου" χρησιμοποιούνταν ήδη από την αρχαιότητα από τους ντόπιους πληθυσμούς ως ιάμα για τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας των ανδρών, αλλά και για την καταπολέμηση της μυϊκής αδυναμίας και της κόπωσης. Στις μέρες μας θεωρείται σημαντικό αφροδισιακό, με πολύτιμη συμβολή στην απόκτηση ακμάζουσας στύσης, αλλά και στην ενίσχυση της σεξουαλικής ορμής και της σεξουαλικής ευχαρίστησης.
Η Ταυρίνη πιστεύεται ότι αυξάνει τη σωματική αντοχή ενώ θεωρείται σημαντική για την ψυχική υγεία και την ευεξία.

Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα της κρέμας και κάντε απαλό μασάζ κατά μήκος τους πέους. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε την κρέμα σε καθημερινή βάση.
Παρασκευάζεται από την Αυστριακή εταιρία HOT κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Μη λιπαρή, μη κολλώδης φόρμουλα που απλώνεται εύκολα και δεν αφήνει λεκέδες. Συμβατή με προφυλακτικά. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
Συσκευασία: 50ml

Δείτε επίσης

Woman Stimulation Cream 30ml by Shiatsu
€ 18,90   € 15,48
Delay Orgasm Spray 15ml by Shiatsu
€ 22,90   € 18,90
XXL Cream 50 ml by HOT Austria
€ 17,90
Size Gain Plus 30 Capsules by 500cosmetics
€ 39,90   € 32,90
Orgasm Cream for Couples 30ml by Shiatsu
€ 22,90   € 20,90
Επιστροφή στην κορυφή