Avant Garde Premium Men Pheromone & Sensational Scent 25ml by ViperPharm

€ 39,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8776
Είδος Φερομόνες
Βάρος 25 ml
Προέλευση Germany
Εταιρεία ViperPharm
Barcode 4262403180048
Κερδίστε το παιχνίδι της απόλυτης σαγήνης με το υπέροχο Avant Garde Premium Cologne with Pheromones & Sensational Scent for Men, τη νέα κολόνια με φερομόνες σε μορφή σπρέι από την εταιρία ViperPharm.

Γήινη, ξυλώδης και αρωματική, εμπλουτισμένη με πικάντικες νότες αστεροειδούς γλυκάνισου και έναν αξεπέραστο συνδυασμό τριών επιλεγμένων φερομονών (Androstenol, Androstenone, Androstadienone), η Avant Garde Premium Cologne με την μεθυστική της ευωδιά θα αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις των γυναικών που σας περιβάλλουν και θα σας μεταμορφώσει στον πιο ενδιαφέροντα και ελκυστικό άνδρα στον χώρο.
Η δράση της διαρκεί για αρκετές ώρες, αυξάνοντας την ερωτική σας επιθυμία και χαρίζοντάς σας αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Η Androstenone είναι μία ιδιαίτερα ισχυρή ανδρική φερομόνη η οποία "εκπέμπει" το μήνυμα της δύναμης και της "μαχητικότητας ". Ελκύει τις γυναίκες και αυξάνει το αίσθημα του "σεβασμού" στους άλλους άνδρες.
Η Androstenol είναι συνδεδεμένη με την γονιμότητα και το σφρίγος της νεότητας, ενώ η Androstadienone αναδεικνύει την σεξουαλικότητα και την αρρενωπότητα.

Πως λειτουργεί:: Οι φερομόνες στο Avant Garde Premium Cologne φτάνουν στο όργανο VNO, το οποίο βρίσκεται στη μύτη και διεγείρουν το τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για τα πρωταρχικά σεξουαλικά ένστικτα.

Ελάχιστοι ψεκασμοί είναι αρκετοί για να τραβήξετε επάνω σας βλέμματα θαυμασμού και επιδοκιμασίας.
Η κολόνια Avant Garde Premium Cologne έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα ή στα ρούχα.

Η Avant Garde Premium Cologne διατίθεται σε γυάλινο μπουκάλι με ασημένιο ψεκαστήρα και όμορφα σχεδιασμένο κουτί.

Περιεκτικότητα: 3,5 mg φερομόνες άριστης ποιότητας.
Συστατικά: Αιθέρια έλαια, αρώματα, γλυκόλη, Φερομόνες.
Συσκευασία: 25ml
Χρήση: Εξωτερική
Made in Germany

Οι Φερομόνες είναι χημικές ουσίες που εκκρίνει το σώμα με απόλυτα φυσικό τρόπο, οι οποίες καταφέρνουν να προσελκύουν σεξουαλικά το αντίθετο φύλο, να εντείνουν την φυσική επιθυμία και να διεγείρουν τις αισθήσεις και την ερωτική διάθεση. Κατά τα τελευταία 12 χρόνια, μια σειρά από μελέτες αιχμής έχουν επανειλημμένα αποδείξει ότι οι άνθρωποι, όταν εκτίθενται σε αυτά τα σχεδόν άοσμα χημικά σήματα, βιώνουν ποικίλους βαθμούς “έλξης”, καθώς οι χημικοί αυτοί “αγγελιοφόροι” επιδρούν ασυναίσθητα στον ανθρώπινο εγκέφαλο βελτιώνοντας σημαντικά την εικόνα του συνομιλητή του. Η θελκτικότητα και ο ερωτισμός του ατόμου ενισχύονται και η σεξουαλικότητά του χτυπάει κόκκινο.

Δείτε επίσης

Pheromone Eau de Parfum Men Grey 15ml Shiatsu
€ 35,90   € 29,80
Phiero Woman 3 x 30ml Premium Offer Pack by 500Cosmetics
€ 134,70   € 110,90
Natural Woman Pheromone 50ml by HOT Austria
€ 44,80
Sexy Woman Miami Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,90   € 39,70
Urban Man Tokyo Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,80
Επιστροφή στην κορυφή