Irresistable Premium Women Pheromone Sensational Fragrance 25ml bt ViperPharm

€ 39,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8777
Είδος Φερομόνες
Βάρος 25 ml
Εταιρεία ViperPharm
Προέλευση Germany
Barcode 4262403180055
Ασκήστε τη δύναμη της “αποπλάνησης” με τη βοήθεια του Irresistable Premium Perfume with Pheromones & Sensational Fragrance for Women, του νέου“ σαγηνευτικού” αρώματος φερομονών σε μορφή σπρέι από την εταιρία ViperPharm.

Αισθησιακό, μεθυστικό και σέξι, εμπλουτισμένο με έναν μαγικό συνδυασμό τριών φερομονών (Androstenol, Androstadienone και Estratetraenol) σε βάση αρωματικού μείγματος εξωτικών λουλουδιών, το Irresistable Premium Perfume θα ενισχύσει την ελκυστικότητά σας και θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε την κρυμμένη σας γοητεία.

Η Estratetraenol είναι μία ισχυρή φερομόνη η οποία έχει διπλή δράση. Προκαλεί στους άνδρες σεξουαλικό ενδιαφέρον ενώ ταυτόχρονα μειώνει την επιφυλακτικότητα και το "άγχος" που ενδέχεται να αισθάνονται.
Η Androstenol είναι συνδεδεμένη με την γονιμότητα και το σφρίγος της νεότητας, ενώ η Androstadienone αν και χρησιμοποιείται συχνότερα σε ανδρικά προϊόντα, εντούτοις όταν "φοριέται" από γυναίκες μεταδίδει το "σήμα" πως η γυναίκα είναι διαθέσιμη και αποφασιστική

Πως λειτουργεί: Οι φερομόνες στο Irresistable Premium Perfume
φτάνουν στο όργανο VNO, το οποίο βρίσκεται στη μύτη και διεγείρουν το τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για τα πρωταρχικά σεξουαλικά ένστικτα.
Μια εφαρμογή είναι αρκετή για να αυξήσει τον ενθουσιασμό και την επιθυμία και να πυροδοτήσει το πάθος.
Το σπρέι Irresistible Premium Perfume έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα ή στα ρούχα.

Το μείγμα φερομόνης διατίθεται σε γυάλινο μπουκάλι με ασημένιο ψεκαστήρα και όμορφα σχεδιασμένο κουτί.
Περιεκτικότητα: 3,5 mg φερομόνες άριστης ποιότητας.
Συστατικά: Αιθέρια έλαια, αρώματα, BHT, γλυκόλη, Φερομόνες.
Συσκευασία: 25ml
Χρήση: Εξωτερική
Made in Germany

Οι Φερομόνες είναι χημικές ουσίες που εκκρίνει το σώμα με απόλυτα φυσικό τρόπο, οι οποίες καταφέρνουν να προσελκύουν σεξουαλικά το αντίθετο φύλο, να εντείνουν την φυσική επιθυμία και να διεγείρουν τις αισθήσεις και την ερωτική διάθεση. Κατά τα τελευταία 12 χρόνια, μια σειρά από μελέτες αιχμής έχουν επανειλημμένα αποδείξει ότι οι άνθρωποι, όταν εκτίθενται σε αυτά τα σχεδόν άοσμα χημικά σήματα, βιώνουν ποικίλους βαθμούς “έλξης”, καθώς οι χημικοί αυτοί “αγγελιοφόροι” επιδρούν ασυναίσθητα στον ανθρώπινο εγκέφαλο βελτιώνοντας σημαντικά την εικόνα του συνομιλητή του. Η θελκτικότητα και ο ερωτισμός του ατόμου ενισχύονται και η σεξουαλικότητά του χτυπάει κόκκινο.

Δείτε επίσης

Phiero Xtreme 10ml by 500Cosmetics
€ 44,90   € 38,40
Pheromone Eau de Parfum Men Light Blue 50ml Shiatsu
€ 69,90
Phiero Woman 3 x 30ml Premium Offer Pack by 500Cosmetics
€ 134,70   € 110,90
Natural Man 15ml Pheromone by HOT Austria
€ 24,90   € 19,90
Men Pheromone Bodyspray 150ml Andro Vita
€ 49,90   € 39,80
Επιστροφή στην κορυφή