Bio 2 in 1 Massage & Waterbased Lubricant 200ml HOT Austria

€ 22,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5858
Είδος Bath & Body
Προέλευση Austria
Εταιρεία HOT Products Austria
Barcode 4042342004328
Βάρος 200 ml
Το Bio 2 in 1 Massage & Waterbased Lubricant από την εταιρία HOT είναι ένα εξαιρετικό οργανικό και vegan κολπικό λιπαντικό και παράλληλα ένα μοναδικό massage gel, ειδικά σχεδιασμένο για την ενυδάτωση και μακράς διάρκειας λίπανση της ευαίσθητης γυναικείας περιοχής, το οποίο συμβάλλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της κολπικής ξηρότητας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και μια αξέχαστη, αισθησιακή εμπειρία τονωτικού / ερωτικού μασάζ, η οποία θα αφήσει το δέρμα σας απαλό σαν μετάξι.

Εμπλουτισμένο με carrageenan και μία πλούσια ποικιλία φυσικών συστατικών, το Bio 2 in 1 είναι υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο, άχρωμο, άοσμο, δεν λεκιάζει, δεν κολλάει και δεν αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα ερωτικά παιχνίδια και προφυλακτικά.

Έχει πιστοποιηθεί και επιθεωρηθεί από την EcoControl NCP, η οποία ρυθμίζει τις απαιτήσεις όλων των οικολογικών προϊόντων μη-διατροφής, V-Label – Vegan Αυστρίας. Είναι η πιο αναγνωρίσιμη ετικέτα για τα προϊόντα vegan παγκοσμίως, η οποία εξασφαλίζει ότι το προϊόν ΔΕΝ περιέχει ζωικά συστατικά και ζωικά υποπροϊόντα ή ζωικά παράγωγα, καθώς και ότι το τελικό προϊόν και τα συστατικά του ΔΕΝ έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, και Eco-friendly, η οποία μας ενημερώνει ότι η συσκευασία και το περιεχόμενο είναι οικολογικά και 100% ανακυκλώσιμα.

Συσκευασία 200ml.

Δείτε επίσης

Sweet Celebration by Kamasutra
€ 49,90
BIO Sex Toy Cleaner Spray 50ml Grapefruit by Hot Austria
€ 9,80
King Size Condoms 12 pack Pasante
€ 9,90
Bed & Body Pheromone Fragrance For Women Cherry & White Lotus 100ml by Shiatsu
€ 24,80   € 22,80
Just Safe Standard 5 pack Safe Condoms
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή