Pink Grapefruit with Mango 60ml Fruity Love Massage Oils by Swede

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4246
Είδος Προϊόντα Μασάζ
Προέλευση Sweden
Βάρος 60 ml
Εταιρεία Swede
Barcode 7340040404455
Το Fruity Love Massage είναι ένα λάδι για μασάζ (massage oil) που έχει πραγματικά εκπληκτικές ιδιότητες. Εκτός του ότι είναι ένα υπέροχο λάδι για μασάζ, έχει την ιδιότητα ότι θερμαίνεται με την επαφή (ακόμη περισσότερο αν το φυσήξετε απαλά) και την ιδιότητα του ότι είναι πραγματικά πάρα πολύ ... νόστιμο.

Το Fruity Love Massage προσφέρεται σε πέντε μοναδικά ελκυστικές γεύσεις: Dark Chocolate, Sparkling Strawberry Wine, Tropical Fruits with Honey, Sweet Raspberry Rhubarb, Pink Grapefruit with Mango και Vanilla Gold Pear. Το προϊόν δεν περιέχει συνθετικά συστατικά – είναι φυτικό και η γεύση του προέρχεται από τα φρούτα που περιέχει.

Σας προτείνουμε να δοκιμάστε και τις πέντε υπέροχες γεύσεις του Fruity Love Massage αφού κάθε μία είναι πραγματικά μοναδική. Το προϊόν ξεχωρίζει για την πάρα πολύ όμορφη συσκευασία του και αποτελεί ιδανικό δώρο για το σύντροφο σας.

Το Fruity Love Massage παρασκευάζεται στη Σουηδία, από την εταιρία Swede, κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Τα προϊόντα της εταιρίας είναι γνωστά για την πολύ υψηλή ποιότητα τους και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Η Swede δίνει έμφαση στη χρήση βιολογικών ουσιών.

Δείτε επίσης

Body Sensation Strawberry 2 in 1 Massage & Glide Gel 200ml by Shiatsu
€ 24,80   € 22,80
Coconut & Pineapple Edible Luxury Body Oil 75ml by Shiatsu
€ 18,90   € 16,90
Pleasure Garden Aromatics Massage Oil 236ml by Kamasutra
€ 22,90
Tropical Fruits with Honey 60ml Fruity Love Massage Oils by Swede
€ 10,90
Λάδι Massage Tropical Mango 59ml - The Naturals by Kamasutra
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή