2 in 1 Massage & Lube Silky Touch 200ml by HOT Austria

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7096
Είδος Bath & Body
Βάρος 200 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία HOT Products Austria
Barcode 4042342006711
Εξαιρετικής ποιότητας υδατοδιαλυτό λιπαντικό και ταυτόχρονα μοναδικό τζελ για αισθησιακό μασάζ, το 2 In 1 Massage & Lube Waterbased της αυστριακής εταιρίας HOT είναι χωρίς αμφιβολία ένα πραγματικό ερωτικό “πολυεργαλείο” για την κρεβατοκάμαρά σας.

Απαλό και δροσερό, με βελούδινη, υδαρή υφή, το τζελ ενδύκνειται για χρήση σε όλο το σώμα, όπως και στις ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες και των δύο φύλων, ενώ χάρη στα φυσικά δραστικά συστατικά του, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην αντιμετώπιση όχι μόνο της κοπλικής ξηρότητας, αλλά και της ξηρότητας του δέρματος εν γένει.

Κατασκευασμένο με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, το 2 In 1 Massage & Lube Waterbased επιτυγχάνει μακράς διάρκειας λίπανση, ξεπλένεται εύκολα, δεν κολλάει, δεν λεκιάζει και είναι συμβατό με προφυλακτικά από latex και με όλα τα ερωτικά παιχνίδια. Δεν περιέχει parabens και είναι ιδιαίτερα φιλικό στο περιβάλλον. Με 70% βιολογικά φυσικά συστατικά.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα το βρείτε σε δύο διαφορετικούς τύπους:
2 In 1 Massage & Lube Waterbased Silk Touch: για extra μεταξένια απαλότητα και φροντίδα της επιδερμίδας.
2 In 1 Massage & Lube Waterbased Strawberry Aroma: με γλυκό άρωμα φράουλας για μεγαλύτερη απόλαυση κατά την διάρκεια του μασάζ και μια πιο έντονη και ευχάριστη στοματική εμπειρία.

Δείτε επίσης

Sex Toy Cleaner 150ml Orange & Passion Fruit by HOT Austria
€ 15,90
Extra Safe Condoms 3 pack Pasante
€ 3,50
Bio 2 in 1 Massage & Waterbased Lubricant 200ml HOT Austria
€ 22,90
The Getaway Kit by Kamasutra
€ 44,80
Whirling Spray
€ 19,90   € 16,40
Επιστροφή στην κορυφή