Hog Tie Set Essentials by Loving Joy

€ 26,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7329
Είδος BDSM
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962301
Προέλευση United Kingdom
Υλικό Neoprene
Χρώμα Μαύρo
Για τους μυημένους restrainers αλλά και για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον συναρπαστικό κόσμο του BDSM, το υπέροχο Hog Tie Set από την αισθησιακή συλλογή Essentials της Loving Joy, θα γίνει αναμφίβολα το πιο hot αξεσουάρ της συλλογής τους.

To Hog Tie Set είναι ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο σύστημα δέσμευσης των άνω και κάτω άκρων, το οποίο αποτελείται από δύο ζευγάρια μανσέτες για τον καρπό και δύο για τον αστράγαλο, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους μέσω τεσσάρων ανθεκτικων κλιπ σε έναν μεταλλικό δακτύλιο-Ο. Οι μανσέτες προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες σας για τέλεια εφαρμογή και ταιριάζουν στα περισσότερα μεγέθη. Ασφαλίζουν με Velcro για εύκολη και γρήγορη απελευθέρωση και είναι ιδιαίτερα απαλές στο εσωτερικό τους, για να μην αφήνουν σημάδια στην επιδερμίδα. Ταυτόχρονα όμως είναι και απόλυτα αξιόπιστες, καθώς δεν ανοίγουν χωρίς βοήθεια, όσο δυνατά και αν τραβάτε!

Δοκιμάστε να δέσετε καρπούς με αστραγάλους μπροστά ή πίσω από το σώμα ή σε γονατιστή στάση (Hogtie Position) ή προσαρμόστε το ανάλογα με τη…φαντασία σας. Ιδανικό για τους λάτρεις του doggy style (σκυλάκι), classic hogtie and missionary (ιεραποστολικό). Το κιτ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλους τρόπους. Αφαιρέστε τις μανσέτες από το "κεντρικό" τμήμα και αμέσως έχετε δύο ... μεμονωμένα ζευγάρια χειροπέδες. Προσθέστε ένα σχοινί στις χειροπέδες και δέστε το σύντροφο σας σε όποιο ... μέρος επιθυμείτε.
Κατάλληλο και για τα δύο φύλα.

Δείτε επίσης

Quilted Wrist Cuffs by X-Play
€ 24,90
Under the Bed Restraint System Black by Sportsheets
€ 88,90   € 79,90
Silicone Universal Wrist Cuffs Black by Loving Joy
€ 38,90   € 34,00
Official Cuffs by Pipedream
€ 12,90   € 10,90
Blaze Elite BDSM Kit Red by Dream Toys
€ 69,80   € 56,95
Επιστροφή στην κορυφή