Blaze Luxury Fetish Ankle Cuffs Black Croco by Dream Toys

€ 27,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8412
Είδος Ankle Restraints - Ποδοπέδες
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Υλικό PVC
Χρώμα Μαύρo
Γευτείτε αμαρτωλές βραδιές ακολασίας με τις υπέροχες Ankle Cuffs τις νέες, υπέροχες ποδοπέδες από την πολυτελή σειρά Blaze Luxury Fetish της εταιρίας Dream Toys.

Κατασκευασμένες από ανάγλυφο, γυαλιστερό PU με σχέδια από τεχνητό δέρμα κροκό και πλαισιωμένες από απαλή και συνάμα εξαιρετικά ανθεκτική, φιλική προς το υγρό στοιχείο, επένδυση από νεοπρένιο, ιδανική για πολύωρη χρήση χωρίς αποκαλυπτικά σημάδια, τραυματισμούς και κοκκινίλες, οι ποδοπέδες θα προσθέσουν ένα άγγιγμα πολυτέλειας και αισθησιασμού στα παιχνίδια σας. Ασφαλίζουν μέσω κομψών, μεταλλικών αγκραφών για πλήρη ασφάλεια και προσαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη, κρατώντας τον υποτακτικό σας απόλυτα ακινητοποιημένο, χωρίς καμία απολύτως δυνατότητα διαφυγής. Επίσης, μπορούν να συνενωθούν και μεταξύ τους μέσω μίας μικρής αλυσίδας 12cm με άγκιστρο, η οποία μπορεί και να αφαιρεθεί προκειμένου να συνδέσετε στις χειροπέδες όποιο άλλο αξεσουάρ της συλλογής σας επιθυμείτε.

Ένα must have αξεσουάρ για απολαυστικές restraint εμπειρίες, το οποίο θα σας ενθουσιάσει με την σκληρή, σκοτεινή μα και ιδιαίτερα κομψή του εμφάνιση και την άψογη λειτουργικότητά του.
Υλικά: νεοπρένιο, PU, PVC και μέταλλο. Δεν περιέχουν νικέλιο.
Μετά τη χρήση καθαρίστε με νωπό πανί.

Τολμήστε να συμπεριλάβετε παιχνίδια υποταγής /κυριαρχίας στις ερωτικές σας συνευρέσεις και ανανεώστε στη στιγμή την λίμπιντό σας.
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία ερωτικών βοηθημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δείτε επίσης

Blaze Elite Ankle Cuffs White Dream Toys
€ 28,90   € 24,78
Blaze Elite Ankle Cuffs Red by Dream Toys
€ 28,90   € 23,98
Blaze Luxury Fetish Ankle Cuffs Black by Dream Toys
€ 31,90   € 21,37
Επιστροφή στην κορυφή