Blaze Elite Ankle Cuffs White Dream Toys

€ 28,90 € 24,78


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8817
Είδος Ankle Restraints - Ποδοπέδες
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365102851
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Χρώμα Λευκό
Μέγιστη διάμετρος Adjustable
Ανακαλύψτε την μαγεία του fetish play με τις υπέροχες Anklecuffs, τις νέες υπέρκομψες χειροπέδες από την πολυτελή σειρά Blaze Elite της εταιρίας Dream Toys

Οι ποδοπέδες είναι κατασκευασμένες από συνθετικό δέρμα, υλικό εξαιρετικά μαλακό και ανθεκτικό, κατάλληλο για δυνατό, πολύωρο παιχνίδι χωρίς σημάδια και τραυματισμούς στο δέρμα και διαθέτουν μικρές, μεταλλικές λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα για επιπλέον αίσθηση πολυτέλειας.
Ασφαλίζουν πλήρως μέσω μίας ρυθμιζόμενης, μεταλλικής αγκράφας και προσαρμόζονται άψογα στις επιθυμητές κάθε φορά διαστάσεις. Μία αποσπώμενη αλυσίδα 12cm από δέρμα και μέταλλο ενώνει, μέσω στέρεων D-Rings, τις δύο ποδοπέδες μεταξύ τους για πλήρη ακινητοποίηση. Στους δακτυλίους μπορείτε να προσαρτήσετε και άλλα bondage αξεσουάρ της συλλογής σας για να εμπλουτίσετε το παιχνίδι σας.

Σε υπέροχο λευκό χρώμα.
Ιδανικές για όλα τα επίπεδα εμπειρίας. Χωρίς νικέλιο.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να βρείτε το ξεχωριστό αυτό αξεσουάρ σε μαύρο χρώμα, είτε με ματ είτε με ανάγλυφη καπιτονέ ή κροκό υφή και σε αριστοκρατικό κόκκινο Βουργουνδίας.

Δείτε επίσης

Blaze Elite Ankle Cuffs Red by Dream Toys
€ 28,90   € 23,98
Blaze Luxury Fetish Ankle Cuffs Black by Dream Toys
€ 31,90   € 21,37
Επιστροφή στην κορυφή