Our First Bondage Kit by Sportsheets

€ 42,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4440
Είδος Sensual Kits / BDSM
Υλικό Ύφασμα
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Sportsheets
Barcode 646709930066
Χρώμα Μαύρo
Για σας που επιθυμείτε να εισέλθετε στον μαγικό και μυστηριώδη κόσμο του Bondage play και να γνωρίσετε τα κρυμμένα “μυστικά” και τις συναρπαστικές απολαύσεις του, αλλά διστάζετε, γιατί δεν έχετε ακόμη την “απαραίτητη” εμπειρία, στο Our First Bondage Kit της Sex & Mischief' θα βρείτε τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ για τους πρώτους σας πειραματισμούς στον κόσμο του sexual fetishism και στα ερωτικά παιχνίδια ρόλων.

Το κουτί περιέχει δύο σετ κλασικές χειροπέδες, κατάλληλες για να δένετε τους καρπούς και τους αστραγάλους σας, το καθένα εκ των οποίων συνδέεται με ένα ιμάντα μήκους 112 cm. για μεγαλύτερη ευελιξία στην κίνηση. Οι χειροπέδες ασφαλίζουν με Velcro, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να γλιστρήσετε – όταν έρθει η κατάλληλη ώρα – μακριά, εύκολα και γρήγορα. Είναι άνετες και απαλές στην αφή, εξαιρετικά απλές στη τοποθέτηση και ιδιαίτερα κομψές στην εμφάνιση.

Διαθέτουν μεγάλα περιθώρια προσαρμογής, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα να ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα μεγέθη. Μαζί θα βρείτε και ένα βελούδινο κάλυμμα ματιών (blindfold) σε μαύρο χρώμα. Κλείστε τα μάτια του συντρόφου σας και δείτε την έκπληξη και την προσμονή να ζωγραφίζονται στο πρόσωπό του, καθώς οι πιο ανομολόγητες φαντασιώσεις του έχουν ξυπνήσει και ζητούν ικανοποίηση.
Το ιδανικό σετ για τα ζευγάρια που αγαπούν την περιπέτεια και αρέσκονται να δοκιμάζουν νέες συγκινήσεις.

Δείτε επίσης

The Card Game of Sexual Positions by Kheper Games
€ 11,90   € 9,84
Lesbian Sex Card Game by Kheper Games
€ 13,90   € 9,78
Hedonism Sticker Game Set Kheper Games
€ 9,87
Touch Me by Tease & Please
€ 29,80
1000 Sex Games by Kheper Games
€ 36,90   € 33,99
Επιστροφή στην κορυφή