Blaze Elite BDSM Kit Red by Dream Toys

€ 69,80 € 56,95


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8333
Είδος BDSM
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365103018
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Χρώμα Κόκκινο
Βυθιστείτε στον αμαρτωλό κόσμο του BDSM και απολαύστε μοναδικές εμπειρίες kinky διασκέδασης με το υπέροχο Bondage Set από την πολυτελή συλλογή Blaze Elite της εταιρίας Dream Toys.
Το σετ περιέχει τα 5 απόλυτα must have ερωτικά αξεσουάρ που ένας kinky lover χρειάζεται για τις σεξουαλικές του συνευρέσεις: Σε αριστοκρατικό κόκκινο Βουργουνδίας.

Handcuffs: Ένα ζευγάρι στιβαρές χειροπέδες καρπού κατάλληλες για δυνατά δεσίματα Οι χειροπέδες ασφαλίζουν πλήρως μέσω μίας ρυθμιζόμενης, μεταλλικής αγκράφας και προσαρμόζονται άψογα στις επιθυμητές κάθε φορά διαστάσεις. Μία αποσπώμενη αλυσίδα 10cm με δερμάτινες και μεταλλικές λεπτομέρειες ενώνει, μέσω στέρεων D-Rings, τις δύο μανσέτες μεταξύ τους για πλήρη ακινητοποίηση. Στους δακτυλίους μπορείτε να προσαρτήσετε και άλλα bondage αξεσουάρ της συλλογής σας για να εμπλουτίσετε το παιχνίδι σας.

Ball Gang: Το αξεσουάρ αποτελείται από ένα κομψό κολάρο, το οποίο ρυθμίζεται μέσω μίας μεταλλικής αγκράφας ώστε να προσαρμόζεται σχεδόν σε κάθε μέγεθος και μια λεία μπάλα σιλικόνης, διαμέτρου 4,7 cm άγευστη και άοσμη η οποία θα κρατήσει το στόμα του υποτακτικού σας… σφραγισμένο για όσο χρειαστεί!

Paddle: Ένα ελαφρύ, άκαμπτο Paddle, με ομαλή, λεία υφή, το οποίο θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές spanking διασκέδασης. Το Paddle διαθέτει μία λεπτή και άνετη λαβή για ασφαλή χτυπήματα ακριβείας, καθώς και μία χρυσή αλυσίδα, η οποία μπορεί να τυλιχτεί γύρω από τα δάχτυλα ή τον καρπό, για μεγαλύτερη ευκολία στην κίνηση.

Blindfold: Μία κομψή και φινετσάτη μάσκα ματιών, η οποία θα περιορίσει απόλυτα την οπτική σας ικανότητα αφήνοντας ελεύθερο χώρο στη φαντασία. Σχεδιασμένη με όμορφες, χρυσές λεπτομέρειες για έξτρα πολυτέλεια. Διαθέτει ελαστικό ιμάντα ώστε να εφαρμόζει τέλεια γύρω από το κεφάλι και να παραμένει σταθερή στη θέση της.

Whip: Ένα όμορφο, σέξι μαστίγιο με και στιβαρή λαβή για χτυπήματα ακριβείας και βολικό κορδόνι καρπού για άνετο κράτημα. Διαθέτει μακριές ουρές μήκους 30 εκ. απαλές στο άγγιγμα και την υφή και ταυτόχρονα εξαιρετικά σκληρές και τσουχτερές κάθε φορά που έρχονται σε επαφή με το γυμνό δέρμα.
Όλα τα παιχνίδια είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας τεχνητό δέρμα, απόλυτα ασφαλές για το σώμα και είναι διακοσμημένα με μεταλλικές λεπτομέρειες (χωρίς νικέλιο) σε χρυσό χρώμα για επιπλέον αίσθηση πολυτέλειας.
Το ιδανικό σετ για να δοκιμάσετε με ασφάλεια νέους, απολαυστικούς τρόπους ερωτικού παιχνιδιού. Για όλα τα επίπεδα εμπειρίας.

Να καθαρίζετε τα αξεσουάρ του σετ μετά από κάθε χρήση για να αποφύγετε μολύνσεις ή άλλα δυσάρεστα προβλήματα Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με ένα απολυμαντικό gel και ένα πανί από μικροΐνες.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να βρείτε το όμορφο αυτό σετ και σε υπέροχο λευκό χρώμα.

Δείτε επίσης

Cotton Bondage Rope Red 10m by Loving Joy
€ 16,80
Bondage Rope Red 10m by Hidden Desire
€ 19,80
Renegade Black Collar by NS Novelties
€ 31,90   € 28,90
Sinful Black Collar Black by NS Novelties
€ 26,90
Sinful Collar Pink by NS Novelties
€ 26,90
Επιστροφή στην κορυφή