Collar with Nipple Clamps by Toyz4Lovers

€ 26,90 € 22,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7421
Είδος BDSM
Εταιρεία Toyz4Lovers
Προέλευση Italy
Barcode 8053629691908
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Χρώμα Μαύρo
Aνακαλύψε και αναδείξτε την πιο wild & kinky πλευρά του εαυτού σας με το εξαιρετικό Leash nipple, το νέο, υπέροχο S&M σετ από την δημοφιλή σειρά Fetish Art της εταιρίας Toyz4Lovers.

Το σετ αποτελείται από ένα όμορφο, μαύρο κολλάρο από τεχνητό δέρμα, στο κέντρο του οποίου είναι τοποθετημένο ένα O-ring μαζί με δύο ελαφριές αλυσίδες σε ασημί χρώμα, οι οποίες καταλήγουν σε δύο nipples clamps, κατακευασμένα από ανθεκτικό μέταλλο και καλυπτόμενα από μαλακό λαστιχένιο υλικό, για να αποφεύγεται ο κίνδυνος τραυματισμού. Οι σφιγκτήρες ρυθμίζονται μέσω μίας βίδας που υπάρχει στα πλάγια, προκειμένου να αποφασίζετε την πίεση που κάθε φορά θέλετε να ασκήσετε.

Παγιδέψτε τα ευαίσθητα σημεία σας ανάμεσα στους σφικτήρες και νοιώστε ηδονικά τσιμπήματα να κατακλύζουν το σώμα σας και να σας διεγείρουν. Το άγγιγμα της κομψής αλυσίδας πάνω στο γυμνό σας κορμί θα ξεσηκώσει περαιτέρω τις αισθήσεις σας και θα σας χαρίσει απίστευτη ευχαρίστηση.

Ένα πραγματικά μοναδικό αξεσουάρ, ιδανικό για τους λάτρεις των extreme παιχνιδιών διέγερσης. Ένας μαγικός συνδυασμός ευχαρίστησης και πόνου αφιερωμένος σε όσους απολαμβάνουν την “ακραία” bdsm διασκέδαση.

Δείτε επίσης

Furry Fun Cuffs Black by ToyJoy
€ 15,90   € 13,90
Tease Me by Tease & Please
€ 34,90
Blaze Deluxe Bondage Rope Red 5m Dream Toys
€ 14,90   € 13,90
Za Za Zu Feather Handcuffs by Bijoux Indiscrets
€ 17,90
Blaze Elite BDSM Kit Red by Dream Toys
€ 69,80   € 56,95
Επιστροφή στην κορυφή