Bound to Please Furry Collar with Leash Red Loving Joy

€ 19,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9095
Είδος BDSM
Μήκος 51,00 cm
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211965104
Χρώμα Κόκκινο
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Προέλευση United Kingdom
Πραγματοποιήστε κάθε αμαρτωλή φαντασίωσή σας και απολαύστε ανεπανάληπτες εμπειρίες dom/sub διασκέδασης με το υπέροχο Furry Collar and Leash Black από την kinky συλλογή Bound to Please της εταιρίας Loving Joy.

Το σετ περιλαμβάνει ένα κομψό και σέξι κολάρο σε μαύρο χρώμα, κατασκευασμένο από υποαλλεργικό PU - τεχνητό δέρμα - επενδυμένο στο εσωτερικό του με μαλακή feaux γούνα για άνετο πολύωρο παιχνίδι χωρίς ερεθισμούς, καθώς και μία αποσπώμενη, μακριά, μεταλλική αλυσίδα, η οποία καταλήγει σε έναν ταιριαστό vegan leather ιμάντα για τον καρπό. Το κολάρο ρυθμίζεται απόλυτα και προσαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη, ενώ ασφαλίζει μέσω μίας μεταλλικής, αγκράφας για δυναμικά δεσίματα. Στην άκρη της αλυσίδας υπάρχει ένας περιστρεφόμενος γάντζος, ο οποίος συνδέεται στο μεταλλικό Ο-ring που βρίσκεται στο κέντρο του κολάρου και ενώνει τα δύο αξεσουάρ μεταξύ τους, ενώ η αλυσίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της ή να συνδεθεί σε άλλα bondage αξεσουάρ που έχετε ήδη στη διάθεσή σας.

Φορέστε στον εραστή σας το κολάρο, περάστε τη βαριά αλυσίδα στον δακτύλιο και δείξτε του ποιος είναι το αφεντικό… Αν σας παρακούσει τιμωρήστε τον αυστηρά!

Ένα πραγματικά ξεχωριστό αξεσουάρ που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας και θα σας ανοίξει καινούρια μονοπάτια ερωτικής διασκέδασης.
Διαστάσεις κολάρου 51 x 5,5 cm, Συνολικό μήκος λουριού: 101cm

Δείτε επίσης

Metal Handcuffs Long Chain by Guilty Pleasure
€ 24,90   € 19,80
Rope Cuffs by Pipedream
€ 16,90
Midnight Lace Collar and Leash by Sportsheets
€ 44,90   € 39,75
Neck & Wrist Restraint by Sportsheets
€ 74,90   € 64,90
Sinful Black Wrist Cuffs by NS Novelties
€ 28,90   € 24,90
Επιστροφή στην κορυφή