Begme Black Edition Collar with Nipple Clamps Dream Toys

€ 39,90 € 32,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9200
Είδος BDSM
Υλικό Neoprene
Προέλευση Spain
Barcode 8435565929879
Χρώμα Μαύρo
Εταιρεία DreamLove
Αναδείξτε την kinky πλευρά του εαυτού σας με το εξαιρετικό Black Edition Collar with Nipple Clamps, το υπέροχο σετ κολάρο με σφικτήρες θηλών από την αισθησιακή συλλογή Begme της εταιρίας Dream Toys.

Το σετ αποτελείται από ένα πολυτελές μαύρο κολάρο από τεχνητό δέρμα με ανάγλυφη επιφάνεια, στο κέντρο του οποίου είναι τοποθετημένο ένα μεταλλικό O-ring σε ροζ χρυσό μαζί με δύο ελαφριές αλυσίδες, σε ροζ χρυσό, οι οποίες καταλήγουν σε 2 nipple clamps, κατασκευασμένα από μέταλλο χωρίς νικέλιο τα οποία καλύπτονται από καουτσούκ, για να αποφεύγεται ο κίνδυνος τραυματισμού.
Στο πίσω μέρος του κολάρου υπάρχει αγκράφα για εύκολη και άνετη εφαρμογή στο επιθυμητό κάθε φορά μέγεθος, ενώ οι σφιγκτήρες ρυθμίζονται μέσω μίας βίδας στα πλάγια, προκειμένου να αποφασίζετε πόση πίεση κάθε φορά θέλετε να ασκείτε.

Παγιδέψτε τις θηλές σας ανάμεσα στους σφικτήρες και νοιώστε ηδονικά τσιμπήματα πόνου να κατακλύζουν το σώμα σας και να σας διεγείρουν. Το άγγιγμα της κομψής αλυσίδας πάνω στο γυμνό σας κορμί θα ξεσηκώσει περαιτέρω τις αισθήσεις σας και θα σας χαρίσει απίστευτη ευχαρίστηση.

Ένα υπέροχο αξεσουάρ, ιδανικό για τους λάτρεις των bdsm παιχνιδιών διέγερσης.

Δείτε επίσης

Our First Bondage Kit by Sportsheets
€ 42,90
Sinful Black Wrist Cuffs by NS Novelties
€ 28,90   € 24,90
Under the Bed Restraint System Black by Sportsheets
€ 88,90   € 79,90
Midnight Lace Collar and Leash by Sportsheets
€ 44,90   € 39,75
Lust Bondage Purple Wrist Cuffs by NS Novelties
€ 32,80
Επιστροφή στην κορυφή