Neck & Wrist Restraint by Sportsheets

€ 74,90 € 64,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4527
Είδος BDSM
Χρώμα Μαύρo
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Sportsheets
Barcode 646709445102
Υλικό Neoprene
Αν έχετε κουραστεί να χρησιμοποιείτε διαρκώς τα ίδια και τα ίδια αξεσουάρ στα BDSM παιχνίδια σας, ίσως έχει έρθει η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο εξερεύνησης και πειραματισμού! Αποκτήστε τώρα το Neck & Wrist Restraint της Sportsheets και δημιουργήστε το δικό σας, προσωπικό παιχνίδι δουλείας, με το μοναδικό αυτό σύστημα συγκράτησης σώματος.

Το σετ περιλαμβάνει ένα μαλακό και ανθεκτικό κολάρο λαιμού από νεοπρένιο, στο οποίο έχει προσαρτηθεί μία νάιλον ταινία με 4 δακτυλίους-D σε κάθε πλευρά, τοποθετημένους σε ίσα διαστήματα, καθώς και δύο μανσέτες Velcro από νεοπρένιο, οι οποίες συνδέονται με τους δακτυλίους- D, και με τις οποίες μπορείτε να παγιδέψετε τους καρπούς ή τους αστραγάλους σας με αμέτρητους τρόπους.

Το Sportsheets Neck & Wrist Restraint είναι ένα μοναδικό αξεσουάρ BDSM που μπορεί να φορεθεί στο στήθος ή στην πλάτη, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και ενδείκνυται για solo αλλά και για partner play. Δοκιμάστε το μόνοι σας και εξερευνήστε χωρίς αναστολές τα όριά σας ή φορέστε το κολάρο στον σύντροφό σας, κλείστε τις μανσέτες στους καρπούς σας και κατόπιν τοποθετήστε τις μανσέτες σε ένα σύνολο D- δακτυλίων, προκειμένου να παγιδευτείτε και οι δύο σε ένα ευχάριστο και περιπετειώδες bondage play.

Τα παιχνίδια του σετ είναι πλήρως ρυθμιζόμενα για να τα προσαρμόσετε στο δικό σας μοναδικό μέγεθος, ενώ έχουν κατασκευαστεί από απόλυτα ασφαλή για το σώμα υλικά. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ της εταιρίας, καθώς και άλλα συμβατά παιχνίδια όπως, φουλάρια, σχοινιά και ιμάντες που ίσως διαθέτετε ήδη.

Ένα μοναδικό αξεσουάρ διασκέδασης, ιδανικό για περιπετειώδεις τύπους!

Δείτε επίσης

Electro Stimulation Gear - Adventure Pack by ElectraStim
€ 119,90
Cuffs Arms Black Toyz4Lovers
€ 10,90   € 8,37
Luxury Hand Cuffs Swarovski
€ 58,90
Timeless Silicone Handcuffs Black by Toyz4Lovers
€ 12,40
Furry Fun Cuffs Red by ToyJoy
€ 15,90   € 13,90
Επιστροφή στην κορυφή