Impound Gladiator Male Chastity Device by Loving Joy

€ 52,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4938
Είδος BDSM
Barcode 5060211962042
Εταιρεία Loving Joy
Υλικό Μέταλλο
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Ασημί
Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο του extreme bondage με ένα από τα πιο hardcore αξεσουάρ της BDSM σκηνής! Η ανδρική συσκευή αγνότητας Impound Gladiator Male Chastity Device είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ που θα εξάψει την φαντασία σας και θα σας προσφέρει τη δυνατότητα για ακραίο, σκληρό παιχνίδι.

Βάλτε το άτακτο μόριο του εραστή σας πίσω από τα σίδερα! Περιορίστε τον ανδρισμό του και ελέγξτε απόλυτα τους οργασμούς του. Τώρα το “υποκείμενό” σας είναι 100% παροπλισμένο. Φυλακίστε το πέος του, και αν επιθυμείτε, πάρτε το κλειδί μαζί σας. Πλέον μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουρες για την σεξουαλική του αγνότητα!.

Η ανατομική, εργονομική σχεδίαση της συσκευής περιορισμού πέους, η οποία ακολουθεί τις φυσικές καμπύλες του ανδρικού μορίου, παρέχει την δυνατότητα της παρατεταμένης χρήσης, ενώ η ποιότητα κατασκευής του το καθιστά απόλυτα ασφαλές, και άνετο.
Ο Gladiator είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από συμπαγές μέταλλο, ώστε να καθαρίζεται εύκολα και διαθέτει τρία διαφορετικά μεγέθη δακτυλίων βάσης, προκειμένου να προσαρμόζεται ακριβώς στο επιθυμητό μέγεθος, ενώ το ανοικτό του design παρέχει σωστό και επαρκή αερισμό στο όργανό του, ενώ δίνει και τη δυνατότητα της ούρησης και της εκσπερμάτισης κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Έρχεται με λουκέτο και σετ τριών κλειδιών και βελούδινη τσάντα αποθήκευσης.

Για μεγαλύτερη άνεση, συνιστούμε πάντα να χρησιμοποιείτε ένα ποιοτικό λιπαντικό.
Προσοχή! Να αφαιρείτε πάντα την συσκευή πριν τον ύπνο!

Συνολικό μήκος: 10cm, μήκος κελύφους: 7,5cm, διάμετρος κελύφους: 4cm, διάμετρος δακτυλίων: 4,0cm, 4,5cm και 5,0cm,

Δείτε επίσης

2 Low Temperature Drip Candles by Taboom
€ 21,90
Sinful Black Collar Black by NS Novelties
€ 26,90
Rope Cuffs by Pipedream
€ 16,90
Blue Collar & Leash Bondage Couture by NSNovelties
€ 39,40   € 34,90
Silky Sensual Handcuffs by Bijoux Indiscrets
€ 13,90
Επιστροφή στην κορυφή