Silicone Ball Gag by Taboom

€ 23,43


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7399
Είδος Gag Balls
Εταιρεία Taboom
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221824370
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Ενδώστε στη μαγεία του fetish και απολαύστε αμαρτωλά παιχνίδια κυριαρχίας / υποταγής με το υπέροχο Silicone Ball Gang από την kinky συλλογή Bondage in Luxury της εταιρίας TABOOM.

Κομψό, αισθησιακό και σέξυ, σε ένα υπέροχο μπορντώ χρώμα με αριστοκρατικές Rose Gold και μαύρες λεπτομέρειες το Silicone Ball Gang διαθέτει ένα λεπτό, αλλά εξαιρετικά ανθεκτικό κολάρο, το οποίο ασφαλίζει μέσω μίας μεταλλικής αγκράφας για τέλεια εφαρμογή και άπόλυτη σταθερότητα και μία διακριτική μαύρη μπάλα, η οποία είναι σχεδιασμένη να “γεμίζει” με ασφάλεια το στόμα του άτακτου σκλάβου σας στερώντας του κάθε δυνατότητα ομιλίας.

Ένα must have αξεσουάρ, απαραίτητο για κάθε ορκισμένο λάτρη της BDSM διασκέδασης, το οποίο θα καταστήσει τον υποτακτικό σας έρμαιο των λάγνων επιθυμιών σας και θα αυξήσει κατακόρυφα τη σεξουαλική απόκριση και των δυο σας

Υλικά: PU Leather, Nickel Free Metal, 100% Silicone

Προσοχή! Μην χρησιμοποιείτε το Ball Gang για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού της σιαγόνας. Να είστε πάντα πολύ προσεκτικοί.

Η συλλογή Bondage in Luxury της εταιρίας TABOOM προσδίδει στον κόσμο του BDSM μια δυναμική και ταυτόχρονα καλαίσθητη γυναικεία προοπτική και εμπνέει τις σύγχρονες, ανεξάρτητες γυναίκες να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους και να ανακαλύψουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Δείτε επίσης

Lust Bondage Ball Gag Purple by NS Novelties
€ 21,80
Solid Silicone Gag Ball Black Guilty Pleasure
€ 24,90   € 17,80
Fishnet Ball Gag by Sportsheets
€ 29,90
Solid Silicone Ball Gag Red Guilty Pleasure
€ 24,90   € 19,83
Blaze Ball Gag Black by Dream Toys
€ 18,90   € 15,85
Επιστροφή στην κορυφή