Vegan Leather Gag Ball Coquette Chic Desire Black by DreamLove

€ 18,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8456
Είδος Gag Balls
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565930424
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Μετατρέψτε τις σεξουαλικές σας συνευρέσεις σε μία ιεροτελεστία ηδονής και απολαύσεων με το υπέροχο Breathable Ball Gag, το νέο σούπερ σέξι φίμωτρο από την αισθησιακή συλλογή Coquette Fantasy της εταιρίας Dream Love.

Κατασκευασμένο από συνθετικό δέρμα άριστης ποιότητας, υλικό εξαιρετικά ανθεκτικό, σε basic μαύρο χρώμα με μεταλλικές λεπτομέρειες σε ροζ- χρυσό για έξτρα αίσθηση πολυτέλειας, το φίμωτρο διαθέτει ρυθμιζόμενο κολάρο , το οποίο προσαρμόζεται σχεδόν σε κάθε μέγεθος και ασφαλίζει μέσω μίας μεταλλικής αγκράφας που το κρατά σταθερό στη θέση του, καθώς και μία διάτρητη μπάλα για εύκολη αναπνοή και απόλυτη ασφάλεια.

Ιδανικό για πεπειραμένους BDSM players, το Ball Gag, υπόσχεται να απογειώσει το επίπεδο της απόλαυσης. Για μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι σας, καλύψτε τα μάτια του συντρόφου σας με μάσκα και απολαύστε ατέλειωτες στιγμές ευχαρίστησης. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ένα ποιοτικό αντιβακτηριδιακό καθαριστικό.

Προσοχή! Μην χρησιμοποιείτε το Ball Gang για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού της σιαγόνας. Να είστε πάντα πολύ προσεκτικοί.
Υλικά κατασκευής: Δέρμα Vegan / Neoprene / Μέταλλο χωρίς νικέλιο

Δείτε επίσης

Nubuck Brown Leather Solid Ball Gag by Loving Joy
€ 29,90
BegMe Premium Vegan Leather Gag Ball Black DreamLove
€ 18,90   € 13,53
Sinful Bar Gag Black by NS Novelties
€ 29,80   € 24,90
Breathable Ball Gag Black by Loving Joy
€ 14,90
Radiant Ball Gag Glow in the Dark Orange by Dream Toys
€ 24,90   € 19,90
Επιστροφή στην κορυφή